Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννενα: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο που βρέθηκε πτώμα άντρα σε σακούλες σκουπιδιών

Αποκλεισμένο το σημείο στα Γιάννενα, με αστυνομικούς να μιλούν για εγκληματική ενέργεια. Το πτώμα του άντρα βρέθηκε τυλιγμένο σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών…

Το πτώμα προεξείχε από τις σακούλες σκουπιδιών και εντοπίστηκε από έναν περαστικό στα Γιάννενα που ειδοποίησε την αστυνομία. Τα πρώτα στοιχεία οδηγούν τους αστυνομικούς στη σκέψη πως έχουν να κάνουν με έγκλημα. Με τους δράστες να σκοτώνουν το θύμα τους και να προσπαθούν να συσκοτίσουν το τοπίο της δολοφονίας, για να κερδίσουν χρόνο. Το θύμα, έφερε στο ένα του χέρι χειροπέδες, ενώ στο άλλο κρατούσε όπλο. Ο θάνατός του, φαίνεται να σημειώθηκε σχετικά πρόσφατα. Όλα αυτά όμως αναμένεται να διαπιστωθούν στην πορεία, όπως και η ταυτότητα του θύματος.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 09:00 το πρωί, όταν εντοπίστηκε το πτώμα ενός άντρα, αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής, τυλιγμένο μέσα σε μαύρες σακούλες, στο δασάκι Φρόντζου στα Γιάννενα. Το μακάβριο θέαμα αντίκρισε ένας Γιαννιώτης, που έκανε τον πρωινό του περίπατο μέσα στο δασάκι και ενημέρωσε την Αστυνομία. Πολύ γρήγορα το σημείο αποκλείστηκε και δόθηκε σήμα στους άντρες του Εγκληματολογικού Θεσσαλονίκης να σπεύσουν στην περιοχή.

Στα Γιάννενα δεν είχε δηλωθεί το τελευταίο διάστημα κάποια εξαφάνιση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το άψυχο σώμα προεξείχε από τις σακούλες σκουπιδιών και έτσι ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Ταχύτατα έφτασε στο σημείο περιπολικό και ο χώρος αποκλείστηκε. Γίνεται προσπάθεια συλλογής αποτυπωμάτων στην περιοχή, σε μια προσπάθεια να συμπληρωθεί το παζλ της φρικιαστικής υπόθεσης, που κρατά ανάστατη από το πρωί, την τοπική κοινωνία.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως όλα δείχνουν πως σημειώθηκε μια στυγερή δολοφονία, με τους δράστες να προσπαθούν όπως φαίνεται να κρύψουν όπως – όπως, τα όσα έκαναν, χωρίς επιτυχία. Δείτε στο βίντεο του epirus-tv, εικόνες από το αποκλεισμένο σημείο στα Γιάννενα.

https://youtube.com/watch?v=99oM6xe0u34%3Ffeature%3Doembed

Στο σημείο παραμένουν αστυνομικοί της Ασφάλειας και πραγματοποιούν έρευνα για να ταυτοποιήσουν τον άγνωστο μέχρι στιγμής άνδρα, αλλά και να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του.

NEWSIT

Continue Reading
Advertisement

ΕΛΛΑΔΑ

5 συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας

Σε πέντε συλλήψεις για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, ενώ σχηματίστηκαν και οκτώ δικογραφίες για παρόμοιες υποθέσεις.

Ειδικότερα, συνελήφθη ένας άνδρας στην Πάτρα, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του για ενδοοικογενειακή απειλή.

Στον Πύργο, συνελήφθη ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία. Τον κατηγορούμενο είχε καταγγείλει η σύνοικος, σύντροφός του, αναφέροντας ότι της προκάλεσε σωματικές βλάβες και την απείλησε λεκτικά.

Επίσης, συνελήφθη ένας άνδρας, σε περιοχή του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, της Ηλείας, τον οποίο κατήγγειλε η κουνιάδα του για ενδοικογενειακή απειλή. Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του συλληφθέντα, βρήκαν ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο και μια καραμπίνα, τα οποία αφαιρέθηκαν από την κατοχή του.

Στο Μεσολόγγι, συνελήφθησαν ένας άνδρας και μια γυναίκα, (σύζυγοι), διότι αλληλομηνύθηκαν, για ενδοοικογενειακή παράνομη βία, εξύβριση και απειλή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: Απαγόρευση κυκλοφορίας για όλα τα οχήματα στη Γέφυρα Σερβίων

Λόγω των εργασιών συντήρησης, κλειστή θα παραμείνει για όλα τα οχήματα η Υψηλή Γέφυρα Σερβίων, την Κυριακή 28 Απριλίου 2024, από τις 10:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, η γέφυρα θα παραμείνει κλειστή καθώς πρόκειται να πραγματοποιηθούν δοκιμαστικές φορτίσεις στα τμήματα που ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ενίσχυσης και αποκατάστασης.

Όπως ανακοίνωσε η Τροχαία Κοζάνης, η κυκλοφορία των οχημάτων από Αθήνα, Λάρισα για Κοζάνη θα διεξάγεται μέσω του αυτοκινητοδρόμου (Ε92) για Τρίκαλα – Καλαμπάκα, Εθνική Οδός Τρικάλων – Γρεβενών, Εγνατία Οδό προς Κοζάνη και από Αθήνα, για Κοζάνη μέσω της Εθνικής Οδού Λάρισας – Κοζάνης, Ελασσόνας, Δεσκάτης, Γρεβενών, Εγνατίας Οδού για Κοζάνη και αντιστρόφως.
Επίσης όλοι οι οδηγοί των οχημάτων που κινούνται στην Επαρχιακή Οδό Κοζάνης – Ρυμνίου, κατά τη διέλευση τους από τη Γέφυρα του Ρυμνίου δεν πρέπει να υπερβαίνουν την ταχύτητα των 40 χλμ/ώρα.

Από τις παραπάνω απαγορεύσεις εξαιρούνται όλα τα οχήματα άμεσης ανάγκης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ιδιοκτήτης φάρμας αλόγων στη Β. Ελλάδα για σεξουαλική παρενόχληση δύο μαθητριών σε εκπαιδευτική εκδρομή

Ιδιοκτήτης φάρμας αλόγων στη Βόρεια Ελλάδα καταγγέλθηκε ότι προέβη σε θωπείες σε βάρος δύο ανήλικων μαθητριών γυμνασίου ενώ αυτές πραγματοποιούσαν ιππασία στη διάρκεια εκπαιδευτικής εκδρομής.

Την καταγγελία έκανε ο διευθυντής του σχολείου και ακολούθησε η σύλληψη του 59χρονου ιδιοκτήτη της φάρμας. Οι δύο μαθήτριες, 15 και 13 ετών, εξετάστηκαν από παιδοψυχολόγο, ενώ σε βάρος του 59χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους, με την οποία οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ