Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Διέρρηξαν το αυτοκίνητο γνωστού μπασκετμπολίστα, στο κέντρο της Αθήνας

Άγνωστοι διέρρηξαν τα ξημερώματα, στο κέντρο της Αθήνας, το αυτοκίνητο γνωστού μπασκετμπολίστα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μόλις ο 29χρονος επέστρεψε στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σταθμεύσει στη συμβολή της Πανεπιστημίου με την Αμερικής, διαπίστωσε ότι ήταν σπασμένο ένα τζάμι και άγνωστοι είχαν αφαιρέσει πιστωτικές κάρτες, ταξιδιωτικά έγγραφα, δικά του και ενός 32χρονου συμπαίκτη του, καθώς και ένα σακίδιο.

Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Continue Reading
Advertisement

ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννενα: Στο νοσοκομείο τρεις στρατιωτικοί μετά από άσκηση στο πεδίο βολής

Στο νοσοκομείο Ιωαννίνων μεταφέρθηκαν με ελαφρά τραύματα τρεις στρατιωτικοί, έπειτα από τραυματισμό τους στο πεδίο βολής της Ζίτσας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο τραυματισμός των στρατιωτικών προήλθε από το ωστικό κύμα που προκλήθηκε μετά από ανάφλεξη προωθητήρων σε εκπαιδευτική βολή στη Ζίτσα Ιωαννίνων. 

Οι τρεις φαντάροι διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του στρατού.

Σύμφωνα με το epiruspost, στο πεδίο βολής είχε προγραμματιστεί εδώ και μέρες άσκηση.

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως κανένας από τους στρατιωτικούς δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά. 

NEWSIT

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Υπό την επήρεια αλκοόλ ο οδηγός του ΙΧ που «μπούκαρε» στην καφετέρια στη Συγγρού και την έκανε σμπαράλια

Υπό την επήρεια αλκοόλ ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που «μπούκαρε» με φόρα μέσα σε καφετέρια στη Συγγρού, κοντά στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, και την ισοπέδωσε.

Από τον έλεγχο που έγινε στον οδηγό για το αν ήταν υπό κατάσταση μέθης λόγω κατανάλωσης αλκοόλ, προέκυψε θετικό αποτέλεσμα ήτοι 0.35 mg/lit (2η μέτρηση). Οι παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο που φέρνει στο «φως» το newsit.gr, αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής που υπέστη η καφετέρια στη Συγγρού.

Ο οδηγός θέλησε να μπει στον παράδρομο, ωστόσο το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» στο μαγαζί, που έγινε χίλια κομμάτια.

Από την πρόσκρουση δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ και ο οδηγός του αυτοκινήτου όσο και ο συνοδηγός είναι καλά στην υγεία τους.

NEWSIT

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Παρέμβαση εισαγγελέα μετά την καταγγελία για κακοποίηση 15χρονης σε ορφανοτροφείο

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες στην Κέρκυρα, μετά την καταγγελία για κακοποίηση ενός 15χρονου παιδιού σε ορφανοτροφείο. Εισαγγελέας διέταξε τη μεταφορά της ανήλικης σε νοσοκομείο του νησιού.

Την καταγγελία για κακοποίηση της 15χρονης, που έμενε σε ορφανοτροφείο στην Κέρκυρα, έκανε η επίσης ανήλικη αδερφή της. Όπως ανέφερε η 17χρονη στους αστυνομικούς, υπάλληλοι του ορφανοτροφείου χτύπησαν την αδερφή της, για λόγους που είτε δεν έχουν αποσαφηνιστεί είτε ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε την μεταφορά της 15χρονης στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για εξέταση, την προστατευτική της φύλαξη, καθώς και τη λήψη κατάθεσης παρουσία παιδοψυχολόγου.

17χρονη πέρασε το κατώφλι του Α.Τ. Κερκύρας το βράδυ της Πέμπτης 30 Μαΐου και υπέβαλε μήνυση σε βάρος μίας ψυχολόγου του ορφανοτροφείου και μίας κοινωνικής λειτουργού ανηλίκων για «ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη» σε βάρος της ανήλικης αδερφής της που μένει στο ίδρυμα.

Όπως έγινε γνωστό το συγκεκριμένο ορφανοτροφείο έχει την επιμέλεια της ανήλικης. Η αδερφή της ανέφερε ότι το επεισόδιο που κατήγγειλε σημειώθηκε μια μέρα νωρίτερα (29-05-2024) στις 19:00 το απόγευμα.

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται και οι αστυνομικοί αναμένεται εντός της ημέρας να πάρουν καταθέσεις από όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

NEWSIT

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ