Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ξεσπά ο πατέρας της Κάρολαϊν για τις Πανελλήνιες – «Θα είναι τυχερός αν ξαναδεί το φως της ημέρας»

Έντονη ήταν η οργή του πατέρα της άγρια δολοφονημένης Κάρολαϊν, Ντέιβιντ Κράουτς στο άκουσμα της είδησης ότι ο δολοφόνος της κόρης του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδωσε Πανελλήνιες.

Μάλιστα, μετά τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται να περνάει στη Νομική, γεγονός που χαρακτήρισε ο πατέρας της Κάρολαϊν ως «γελοίο».

«Δεν έχω ακούσει κάτι πιο γελοίο στη ζωή μου. Θα είναι τυχερός αν ξαναδεί το φως της ημέρας μέχρι να βγει από τη φυλακή αυτός ο μ@@@@ας», είπε ο Ντέιβιντ Κράουτς στη σημερινή (02.07.2024) εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Εκπλήσσομαι που θέλει να σπουδάσει πολιτικές επιστήμες ή νομική γιατί στη Βρετανία είναι ένα μάθημα που μελετούν συνήθως άνθρωποι που θέλουν να παραμείνουν στον ακαδημαϊκό χώρο κι όχι άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική.

Η Καρολάιν δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να σπουδάσει γιατί εκείνος ο μ@@@κας της έκλεψε τη ζωή» υποστήριξε οργισμένος ο πατέρας της Κάρολαϊν.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-d2evipm9rzjl

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα πρέπει να ασχοληθεί με κάτι που θα του δώσει την ευκαιρία να κερδίσει τα προς το ζην, κάτι που να ταιριάζει περισσότερο στα ταλέντα του. Κάτι σαν να καθαρίζεις τουαλέτες ή να σκουπίζεις τους δρόμους. Το αγγελούδι μου έγινε 4 ετών και περνάει καταπληκτικά, όπως η μαμά της ήταν πολύ δημοφιλής και είχε κάνει πολλούς φίλους».

NEWSIT

Continue Reading
Advertisement

ΕΛΛΑΔΑ

Πέραμα: Εργατικό ατύχημα στα ναυπηγεία – Τρία άτομα στο νοσοκομείο με εγκαύματα

Τρεις εργαζόμενοι των ναυπηγείων στο Πέραμα μεταφέρθηκαν με εγκαύματα στο νοσοκομείο, καθώς προσπάθησαν μόνοι τους να σβήσουν φωτιά που ξέσπασε στο κατάστρωμα πλοίο, στο οποίο εκτελούσαν εργασίες.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στο ανοιχτό κατάστρωμα φορτηγού πλοίου κατά τη διάρκεια θερμών ναυπηγοεπισκευαστικών εργασιών στα ναυπηγεία Περάματος.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή πρόκειται για τρεις Έλληνες 60, 42 και 33 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ιδιωτικά μέσα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ», για την παροχή των πρώτων βοηθειών, από όπου και πήραν εξιτήριο.

Από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν ο εκπρόσωπος της επιχείρησης, ο τεχνικός ασφαλείας εργασιών και ο χειριστής εργαλείου κοπής σωλήνων για σωματικές βλάβες από αμέλεια και παράβαση των διατάξεων του Π.Δ. 70/90 (ΦΕΚ 31Α) «Υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων σε ναυπηγικές εργασίες».

NEWSIT

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Ψυχικό: Πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα του 54χρονου τοπογράφου έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, στο σώμα και στο πόδι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στον 54χρονο τοπογράφο που δολοφονήθηκε την Τρίτη (2.7.24) στο Ψυχικό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από την έκθεση του ιατροδικαστή προκύπτει ότι τα τραύματα είναι στο κεφάλι, στο σώμα και το πόδι του τοπογράφου και προήλθαν από δύο πιστόλια 9 χιλιοστών που ο δράστης φαίνεται ότι έβγαλε από το τσαντάκι που έφερε. Σύμφωνα με πληροφορίες ότι ο δράστης χρησιμοποίησε δύο πιστόλια αναφέρεται στην έκθεση του ιατροδικαστή.

O 54χρονος τοπογράφος ήταν από τους πιο γνωστούς τοπογράφους των Κυκλάδων και εείχε μεγάλη δραστηριότητα στη Μύκονο. Σήμερα Πέμπτη, αναμένεται να καταθέσουν τρία πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του θύματος.

«Η Αστυνομία δεν μπορεί να λειτουργήσει με πληροφορίες αλλά με καταθέσεις. Οι έρευνες εστιάζονται στην Μύκονο γιατί εκεί ήταν η μεγαλύτερή του επαγγελματική δραστηριότητα», δήλωσε στο Mega η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-d2glbhue7qu9

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr οι αναλυτές του τμήματος Ανθρωποκτονιών, περιμένουν τα πρώτα αποτελέσματα από τα δεδομένα του κινητού του. Αν είχε δεχθεί κάποια απειλή, αν είχε συνομιλίες με συγκεκριμένους ανθρώπους ή αν είχε ανταλλάξει κάποια μηνύματα, ακόμα και μέσω εφαρμογών.

Από την ανάλυση αυτών των δεδομένων, θα εξαρτηθεί και το προς τα πού θα στραφούν οι έρευνες και αν «πάνε» προς συγκεκριμένα πρόσωπα.

Βίντεο – ντοκουμέντο από το καρτέρι θανάτου

Βίντεο ντοκουμέντο από το καρτέρι θανάτου στο Ψυχικό είδε το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που παρουσιάζει το in καταγράφεται ο δολοφόνος του Παναγιώτη Στάθη λίγα λεπτά προτού ανοίξει πυρ και σκοτώσει εν ψυχρώ τον 54χρονο τοπογράφο στο Ψυχικό.

Είναι η στιγμή που στήνει καρτέρι στον Παναγιώτη Στάθη, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας, σε μια ήσυχη γειτονιά στο Ψυχικό και συγκεκριμένα εκεί που παρκάρει τη μηχανή και περιμένει εκεί μέχρι να φτάσει στο σημείο και το θύμα του.

Μερικά μέτρα μακριά βρίσκεται η εταιρεία του 54χρονου εκεί που σταμάτησε για να παρκάρει, λίγα δευτερόλεπτα πριν πέσει νεκρός από τις σφαίρες του δολοφόνου.

https://www.in.gr/embeded/?v=203140675

Στο βίντεο του in φαίνεται η ώρα που φτάνει στο σημείο ο δράστης, με το καταγραφικό να δείχνει 07:14, ενώ μια ώρα μετά ο δράστης που φορά full face κράνος, μαύρο μπουφάν και καφέ παντελόνι θα πυροβολήσει 21 φορές εναντίον του Παναγιώτη Στάθη.

Δεύτερο βίντεο μια ημέρα πριν

Σε δεύτερο βίντεο καταγράφονται οι κινήσεις του δράστη μία ημέρα πριν την δολοφονική επίθεση στον Παναγιώτη Στάθη. Είναι με την ίδια μηχανή όμως αυτή την φορά διέρχεται ανάποδα στον δρόμο.

Στο καταγραφικό η ώρα δείχνει 07:38 (πραγματική ώρα 08:26), με τις Αρχές να εκτιμούν ότι ήταν η τελική πρόβα για την δολοφονική επίθεση. Όπως θεωρούν ο δράστης θέλει να δει από κοντά το σημείο που θα επιτεθεί στον 54χρονο, αλλά και τη γύρω περιοχή για να εξασφαλίσει την άμεση διαφυγή του.

Στο αποκαλυπτικό βίντεο φαίνεται ότι ο δράστης της δολοφονίας δεν είχε λάβει μέτρα ώστε να κρύψει τα στοιχεία κυκλοφορίας της μηχανής που επέβαινε.

https://webtools-0df53bbc22ae482295dbcf7370989099.msvdn.net/embed/jzQMINb9yYfY?autoplay=false&t=1720016163

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, το μηχανάκι έφερε πλαστές πινακίδες, οι οποίες προσομοίαζαν αρκετά στις κανονικές πινακίδες κυκλοφορίας του υπουργείου Μεταφορών.

Ο δράστης όπως φαίνεται και στο βίντεο είναι απόλυτα ψύχραιμος και τίποτα δεν δείχνει τι θα επακολουθήσει αργότερα. Μάλιστα όταν ρίχνει με το σκούτερ μια πινακίδα καταστήματος, κατεβαίνει ατάραχος και την τοποθετεί και πάλι στο σημείο .

NEWSIT

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

«Ο Λευτέρης Αυγενάκης με έβρισε και με απείλησε» – Τι είπε ο υπάλληλος του αεροδρομίου που δέχτηκε την επίθεση του βουλευτή

«Με έβρισε και με απείλησε». Με αυτά τα λόγια ο 22χρονος υπάλληλος του αεροδρομίου «Ελευθερίου Βενιζέλου» περιέγραψε όλα όσα έγιναν με τον βουλευτή Ηρακλείου και πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 τα πρώτα λόγια του υπαλλήλου ήταν τα εξής: «Ήταν εκτός εαυτού, με έβρισε, με απείλησε και μου προκάλεσε φόβο και ανησυχία».

Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (3.7.2024) ο υπάλληλος κατέθεσε μήνυση εις βάρος του Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για ακόμα ένα βίντεο που δείχνει όλη την επίθεση που εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός στον εργαζόμενο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λευτέρης Αυγενάκης έχασε την πτήση για Ηράκλειο και προσπάθησε να πείσει τους υπαλλήλους να τον αφήσουν να επιβιβαστεί. 

Ο Αυγενάκης μπήκε πίσω από τον γκισέ και εξαγριωμένος κινήθηκε κατά του υπαλλήλου, αρπάζοντας το τηλέφωνο, ενώ στη συνέχισε την επιθετική συμπεριφορά.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-d2gks5vtbdkx

Αρχικά είχε γίνει καταγγελία της ΟΣΕΥΠΕ το απόγευμα της Τρίτης, ενώ το πρωί της Τετάρτης διέρρευσε και σχετικό βίντεο που δείχνει τη βίαιη συμπεριφορά Αυγενάκη.

Μάλιστα, στην ίδια εκπομπή τονίστηκε πως παρά το γεγονός πως υπουργοί και βουλευτές έγιναν αποδέκτες της ίδιας καταγγελίας το απόγευμα της Τρίτης (στις 19:30), δεν αντέδρασαν παρά μόνο μετά την Τετάρτη το πρωί, οπότε και κυκλοφόρησε το σχετικό βίντεο.

NEWSIT

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ