Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξανδρούπολη: Ο 81χρονος ακόνισε το μαχαίρι και κατακρεούργησε την 73χρονη με 12 χτυπήματα – Τι λέει ο ιατροδικαστής στο newsit.gr

Σοκαριστικά είναι τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή, που έκανε την αυτοψία στο άψυχο σώμα της 73χρονης γυναίκας, θύμα της γυναικοκτονίας στην Αλεξανδρούπολη.

Δράστης της γυναικοκτονίας στην Αλεξανδρούπολη είναι ο 81χρονος σύζυγός του θύματος, που κατακρεούργησε την 73χρονη με 12 μαχαιριές μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια, προσπάθησε να αυτοκτονήσει, πίνοντας χλωρίνη.

«Είναι ένα άγριο έγκλημα με μαχαίρι, που είχε στο αριστερό ημιθωράκιο προς αριστερά τραχηλική χώρα 12 τραύματα, 12 μαχαιριές. Εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία. Τεράστια ποσότητα αίματος», δηλώνει στο newsit.gr o ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης.

Και συνεχίζει: «Η73χρονη βρέθηκε στην κουζίνα, πεσμένη κάτω στο πάτωμα μέσα στα αίματα. Το πρωί πιθανόν έγινε η δολοφονία. Ακαριαίος ο θάνατός της με μαχαίρι κουζίνας. Είχε δίπλα ακονιστήρι. Αυτός μάλλον ακόνισε το μαχαίρι και μετά ξεκίνησε αυτό που έκανε».

NEWSIT

Continue Reading
Advertisement

ΕΛΛΑΔΑ

Βαθμολογίες Πανελληνίων 2024: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα στο results.it.minedu.gov.gr και πότε οι Βάσεις 2024

Αντίστροφη μέτεηση για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων 2024, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ανακοινωθούν το μεσημέρι της Παρασκευήγς οι επιδόσεις των υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Αύριο, Παρασκευή 28 Ιουνίου, μετά τις 13:00 το μεσημέρι, αναμένεται να γίνει η επίσημη ανακοίνωση των βαθμολογιών από πλευράς Υπουργείου Παιδείας με τους μαθητές να έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν έγκαιρα για τις επιδόσεις τους στα εξεταζόμενα μαθήματα.

Οι βαθμολογίες των μαθημάτων θα αναρτηθούν στα λύκεια, σε καταστάσεις οι οποίες θα περιλαμβάνουν τους κωδικούς και τους βαθμούς των υποψηφίων, ενώ παράλληλα οι βαθμοί θα αναρτηθούν και στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://results.it.minedu.gov.gr/ και ταυτόχρονα θα γνωστοποιηθούν στους υποψηφίους μέσω μηνύματος (sms) στο κινητό τους τηλέφωνο.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να κάνουν αναζήτηση στο results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τα αρχικά από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Οι βαθμολογίες, πιθανότατα, θα συνοδεύονται και από τα επίσημα στατιστικά στοιχεία των Πανελληνίων εξετάσεων 2024, κάτι που θα μπορέσει να οδηγήσει σε πιο ασφαλείς εκτιμήσεις για την εικόνα για τις Βάσεις εισαγωγής για τη φετινή χρονιά.

Το υπουργείο Παιδείας εφιστά την προσοχή προς τους Διευθυντές Εκπαίδευσης και Διευθυντές Σχολείων να μην κοινοποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο τα αποτελέσματα πριν από την επίσημη ανακοίνωσή τους, η οποία θα γίνει την Παρασκευή 28-6-2024, μετά τις 13.00 μ.μ.

Την ίδια ώρα και μέρα οι βαθμοί θα αναρτηθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://results.it.minedu.gov.gr/ και θα γνωστοποιηθούν στους υποψηφίους με τη νέα διαδικασία μέσω μηνύματος (sms) στο κινητό τους τηλέφωνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υποψήφιοι (ΓΕΛ – ΕΠΑΛ) που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μηχανογραφικό Δελτίο (ΜΔ) ή/και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (Π.Μ.Δ) θα μπορούν να απευθύνονται στο Λύκειό τους μέχρι και αύριο, Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024, για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Η διαδικασία της συμπλήρωσης των Μηχανογραφικών Δελτίων αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, ώστε ακόμη και μέχρι το τέλος Ιουλίου να έχουν ανακοινωθεί οι βάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

NEWSIT

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Το μυστικό καταφύγιο της 30χρονης μετά τον ξυλοδαρμό της από τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ – Που μένει τώρα

Μυστικό καταφύγιο προκειμένου να βρει ησυχία από τις κάμερες βρήκε η 30χρονη δημοσιογράφος της ΕΡΤ, που κατήγγειλε  κακοποίηση από τον 45χρονο συνάδελφό της και σύντροφό της.

Όπως αποκαλύπτει το newsit.gr, η κοπέλα μετά το άγριο περιστατικό της κακοποίησης από τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ και το στενό μαρκάρισμα που δεχόταν από τα Μέσα Ενημέρωσης, έχει ήδη μετακομίσει από το σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας και έχει μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο.

Πληροφορίες λένε, όπως άλλωστε προκύπτει και από το σήμα της ΕΛΑΣ, που ξεδιπλώνει όλο το σκηνικό και αποκάλυψε το newsit.gr, πως αν και οι αστυνομικοί της πρότειναν να μεταφερθεί σε δομή, τα λεγόμενα «safe houses», εντούτοις η ίδια αρνήθηκε. 

Ωστόσο, η πίεση που δεχόταν, την ανάγκασε να εγκαταλείψει την εστία της και να μεταφερθεί σε άλλο χώρο, τα έξοδα του οποίου καλύπτει η ΕΡΤ, και όχι σε  δομή της Αστυνομίας.

Μάλιστα, από τη διοίκηση της ΕΡΤ, της έχει προταθεί να προσφύγει σε ειδικούς για ψυχική συνδρομή, προκειμένου να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της, με έξοδα τα οποία θα καλυφθούν πλήρως.

NEWSIT

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Απόστολος Λύτρας: Αναβάλλεται για τον Νοέμβριο η δίκη της πρώην συζύγου για την «εισβολή» στο σπίτι της Πολυζωγοπούλου

Αναβολή για τις 29 Νοεμβρίου 2024 έλαβε η δίκη της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για τα αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης και της απειλής μετά από μήνυση της Σοφίας Πολυζωγόπουλου.

Η δίκη της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα αναβλήθηκε μετά από αίτημα της πλευράς της μηνύτριας, καθώς όπως αναφέρθηκε, είναι ακόμα ασθενής και δεν είναι σε θέση να καταθέσει.

Το αίτημα έγινε δεκτό από το δικαστήριο, ενώ σε κάθε περίπτωση υπήρχε αίτημα αναβολής και από την πλευρά της κατηγορούμενης, η οποία δεν ήταν παρούσα στη δικαστική αίθουσα.

NEWSIT

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ