Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: «Πόσες σφαίρες θέλεις στον καθένα;» – Σοκάρουν οι διάλογοι για το διπλό συμβόλαιο θανάτου

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες με το συμβόλαιο θανάτου στην Κρήτη όπου επιχειρηματίας προσέλαβε Παλαιστίνιο υπάλληλό του προκειμένου να εκτελέσει τον Ισραηλινό συνέταιρό του και την εν διαστάσει σύζυγό του κάτι το οποίο απετράπη την τελευταία στιγμή.

Τα όσα ήρθαν στο φως για το συμβόλαιο θανάτου στην Κρήτη δεν έχουν προηγούμενο. Θα τους σκότωνε και στη συνέχεια θα τους περιέλουζε με οξύ για να τους εξαφανίσει βάζοντας τους σε ένα λάκκο που είχε ήδη σκάψει. Ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας είχε φροντίσει  μάλιστα και για το άλλοθί του.

Στην ηχογραφημένη συνομιλία του εντολέα της δολοφονίας και του εκτελεστή τα λόγια σοκάρουν. Τους διαλόγους έχει καταγράψει ο 24χρονος Παλαιστίνιος, οι οποίος είχε προσληφθεί για να κάνει την δολοφονία.

-«Πόσες σφαίρες θέλεις στον καθένα; Έξι έχω βάλει μέσα» φέρεται να λέει ο Παλαιστίνιος

-41χρονος: «δε με νοιάζει, κάνε ό,τι θες»

-Παλαιστίνιος: «ποιος θέλει να είναι πρώτος;»

-41χρονος: «Πρώτα ο Ισραηλινός»

Ο νεαρός άνδρας έμελλε να παίξει κομβικό ρόλο στην όλη υπόθεση και από «στρατολογημένος» εκτελεστής, εμφανίζεται τελικά ως «σωτήρας» των δύο …μελλοθάνατων.

Ο 24χρονος Παλαιστίνιος ήταν πια βέβαιος ότι θα είναι το τρίτο πτώμα της υπόθεσης αφού ήταν πλέον σε γνώση του όλο το σχέδιο που είχαν καταστρώσει, όπως υποστηρίζει,  οι κατηγορούμενοι για να δολοφονήσουν σύζυγο και συνέταιρο. Φοβόταν ότι δεν θα τον άφηναν ζωντανό. Θα ήταν ο επόμενος που θα σκότωναν γι’ αυτό τού παρήγγειλαν, όπως εκτιμά,  να αγοράσει μεγαλύτερη ποσότητα οξέος για να «διαλύσει» τα πτώματα πριν σκάψουν τους λάκκους, τα θάψουν και τα τσιμεντώσουν, όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive, στο πλαίσιο αποκαλυπτικού ρεπορτάζ.

Ο 41χρονος σύζυγος, ο κουμπάρος και ένας ακόμα φίλος τους φέρονται να είχαν συμπράξει από κοινού ώστε να βγάλουν από τη μέση την 39χρονη, σύζυγο του 41χρονου, και τον Ισραηλινό επιχειρηματία-επενδυτή με τον οποίο συνεργάζονταν το ζευγάρι πάνω σε ένα πρότζεκτ τουριστικού χαρακτήρα. Το επενδυτικό πλάνο ήταν η αγορά μεγάλης έκτασης στο νότιο Ρέθυμνο με πισίνες, μπαρ και τροχοβίλες.

Ο Ισραηλινός θα έβαζε το κεφάλαιο και τις διαδικασίες όλες θα τις «έτρεχε» το ζευγάρι, η σχέση του οποίου όμως είχε καταστεί πια προβληματική. Περιγράφονται  εντάσεις, καυγάδες και διαπληκτισμοί μπροστά στα παιδιά ή σε τρίτους.

Ο Παλαιστίνιος που διατηρούσε φιλικές και εργασιακές σχέσεις και με τους τρεις, το ανδρόγυνο και τον Ισραηλινό,  προσποιήθηκε ότι συναινεί στο «συμβόλαιο θανάτου» με δέλεαρ 50.000 ευρώ που θα τον βοηθούσαν να φυγαδεύσει την οικογένεια του από τη Γάζα, επιπλέον καταγγέλλει ότι απειλήθηκε ευθέως με ένα καλάσνικοφ να τον πιέζει στο πίσω μέρος της κεφαλής του. Στην πραγματικότητα όμως «ροκάνιζε» χρόνο για να ειδοποιήσει την 39χρονη και τον Ισραηλινό, ενώ το πιο «καυτό» στοιχείο όλων είναι το καταγεγραμμένο περιεχόμενο των συνομιλιών, το οποίο και θα αξιολογηθεί αρμοδίως από τις δικαστικές Αρχές.

Σήμερα, Παρασκευή (14.06.2024), η 39χρονη σύζυγος και ο Ισραηλινός επενδυτής, θα καταθέσουν στην αρμόδια ανακριτική Αρχή, στο Ρέθυμνο, ενώ το ηχητικό ντοκουμέντο αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ποινική έκβαση της υπόθεσης. Ως προς τους τρεις κατηγορούμενους, θα απολογηθούν τη Δευτέρα οπότε και θα επιχειρήσουν να αντικρούσουν τα όσα καταγγέλλονται σε βάρος τους.

NEWSIT

Continue Reading
Advertisement

ΕΛΛΑΔΑ

Οδηγός λεωφορείου κατέβασε εθελοντή πυροσβέστη επειδή φορούσε αρβύλες – «Μου είπε ότι θα χαλάσω το πάτωμα»

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε εθελοντής πυροσβέστης στην Κηφισιά, καθώς όπως υποστηρίζει, οδηγός λεωφορείου τον κατέβασε από το όχημα επειδή φορούσε αρβύλες.

Όπως κατήγγειλε στον ΣΚΑΪ ο εθελοντής πυροσβέστης το πρωί του περασμένου Σαββάτου (19.10.24) επιβιβάστηκε στο λεωφορείο της γραμμής 509 στην Κηφισιά, προκειμένου να μεταβεί στην υπηρεσία του στον Άγιο Στέφανο.

Μόλις ο Σταύρος μπήκε στο λεωφορείο, επικύρωσε την κάρτα του και κάθισε στη θέση του, ο οδηγός του είπε ότι θα πρέπει να κατέβει γιατί «οι αρβύλες θα χαλάσουν το πάτωμα».

«Δεν μπορείς να καθίσεις, κατέβα κάτω. Οι αρβύλες θα κάνουν ζημιά στο πάτωμα» του είπε ο οδηγός όπως κατήγγειλε ο εθελοντής πυροσβέστης.

 

NEWSIT

Οδηγός λεωφορείου κατέβασε εθελοντή πυροσβέστη επειδή φορούσε αρβύλες – «Μου είπε ότι θα χαλάσω το πάτωμα»

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Κερατέα: Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς το πρωί της Δευτέρας (21.10.2024) ξέσπασε φωτιά στην περιοχή της Κερατέας.

Η φωτιά έκαιγε χαμηλή βλάστηση ενώ ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστική βρέθηκαν στον Διόνυσο της Κερατέας.

Στο σημείο έσπευσαν 47 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 16 οχήματα και 2 ελικόπτερα.

Κοντά στο σημείο της φωτιάς βρίσκονται σπίτια. Λίγο μετά τις 12:30 η φωτιά οριοθετήθηκε ενώ ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο η πυρκαγιά έκαιγε ανάμεσα σε διάσπαρτα σπίτια.

NEWSIT

Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Κερατέα που έκαιγε κοντά σε σπίτια

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Νίκαια: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε παρκαρισμένα ΙΧ

Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα (21.10.24) στη Νίκαια, με αυτοκίνητο να καταλήγει πάνω σε σταθμευμένα οχήματα.

Η καταδίωξη, από την οποία ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, έγινε στη συμβολή των οδών Μιαούλη και Ζωοδόχου Πηγής, στη Νίκαια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αστυνομικοί έκαναν σήμα σε έναν οδηγό, πακιστανικής καταγωγής, για να σταματήσει το αυτοκίνητο με σκοπό να τον ελέγξουν, καθώς έκριναν ότι κινείται περίεργα. Ωστόσο, ο οδηγός αντί να ακινητοποιήσει το όχημα, φέρεται να επιτάχυνε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Στην οδό Μπουμπουλίνας, ο οδηγός πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, ενώ στη συνέχεια το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και αφού ανετράπη κατέληξε σε σταθμευμένα οχήματα.

Στη συνέχεια ο άνδρας εγκατέλειψε το όχημα και επιχείρησε να τραπεί σε φυγή πεζός. Ωστόσο, αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

NEWSIT

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Νίκαια: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε παρκαρισμένα ΙΧ

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ