Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Πέντε προσαγωγές για την συμπλοκή που οδήγησε στον θάνατο τον 20χρονο ναυαγοσώστη

Αναστάτωση στα Χανιά μετά τον θάνατο του 20χρονου. Ο ναυαγοσώστης βρέθηκε χωρίς αισθήσεις μετά από άγρια συμπλοκή. Οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει στις πρώτες προσαγωγές.

Ο 20χρονος ναυαγοσώστης εντοπίστηκε νεκρός στα Χανιά, με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν σε αστυνομικούς πως είχε προηγηθεί συμπλοκή. Οι Αρχές προχώρησαν ήδη σε πέντε προσαγωγές και ψάχνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, για να συνθέσουν το παζλ των δραματικών γεγονότων. Φως αναμένεται να ρίξει και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Μέσα από αυτό θα φανούν τα χτυπήματα που δέχτηκε ο άτυχος νεαρός, πριν καταρρεύσει.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (11-06-2024) στις Καλύβες Αποκορώνου στα Χανιά. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι προχώρησαν σε προσαγωγές ατόμων που πιθανόν να εμπλέκονται στο επεισόδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο Έλληνες 24 ετών –  οι οποίοι θεωρούνται ως άμεσα εμπλεκόμενοι στην συμπλοκή με τον 20χρονο – καθώς και για άλλους τρεις αλλοδαπούς, που ήταν παρέα με τους δυο Έλληνες.

Πρόκειται για 19χρονο από την Ρουμανία, 28χρονο από την Γεωργία και 18χρονο από την Βουλγαρία, για τους οποίους εξετάζεται ο βαθμός της συμμετοχής τους στο επεισόδιο.

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Τρίτης σημειώθηκε άγρια συμπλοκή στην παραλιακή περιοχή των Καλυβών με τον 20χρονο ναυαγοσώστη και κάποια άτομα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες υπήρξε ξυλοδαρμός και κυνηγητό του 20χρονου ο οποίος φτάνοντας σε κεντρικό σημείο του χωριού κατέρρευσε.

Στο σημείο έσπευσαν κάτοικοι για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον 20χρονο ενώ διασώστες που έσπευσαν με ασθενοφόρο διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, δυστυχώς ο νεαρός από την Αλβανία έχασε την μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για το εάν ο 20χρονος φέρει χτυπήματα και για την ακριβή αιτία του θανάτου του, προκειμένου να εξεταστεί εάν και ποιες από τις πέντε προσαγωγές θα μετατραπούν σε συλλήψεις καθώς και για το τι θα περιλαμβάνει η δικογραφία που θα σχηματιστεί.

Στο μεταξύ η τοπική κοινωνία έχει αναστατωθεί από το περιστατικό και στις 15:00 καλείται σε έκτακτη συνεδρίαση το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Καλυβών, η οποία – να σημειωθεί – συχνά έχει καταγγείλει σε αστυνομικές και δικαστικές αρχές την παραβατικότητα ομάδων ατόμων.

NEWSIT

Continue Reading
Advertisement

ΕΛΛΑΔΑ

Οδηγός λεωφορείου κατέβασε εθελοντή πυροσβέστη επειδή φορούσε αρβύλες – «Μου είπε ότι θα χαλάσω το πάτωμα»

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε εθελοντής πυροσβέστης στην Κηφισιά, καθώς όπως υποστηρίζει, οδηγός λεωφορείου τον κατέβασε από το όχημα επειδή φορούσε αρβύλες.

Όπως κατήγγειλε στον ΣΚΑΪ ο εθελοντής πυροσβέστης το πρωί του περασμένου Σαββάτου (19.10.24) επιβιβάστηκε στο λεωφορείο της γραμμής 509 στην Κηφισιά, προκειμένου να μεταβεί στην υπηρεσία του στον Άγιο Στέφανο.

Μόλις ο Σταύρος μπήκε στο λεωφορείο, επικύρωσε την κάρτα του και κάθισε στη θέση του, ο οδηγός του είπε ότι θα πρέπει να κατέβει γιατί «οι αρβύλες θα χαλάσουν το πάτωμα».

«Δεν μπορείς να καθίσεις, κατέβα κάτω. Οι αρβύλες θα κάνουν ζημιά στο πάτωμα» του είπε ο οδηγός όπως κατήγγειλε ο εθελοντής πυροσβέστης.

 

NEWSIT

Οδηγός λεωφορείου κατέβασε εθελοντή πυροσβέστη επειδή φορούσε αρβύλες – «Μου είπε ότι θα χαλάσω το πάτωμα»

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Κερατέα: Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς το πρωί της Δευτέρας (21.10.2024) ξέσπασε φωτιά στην περιοχή της Κερατέας.

Η φωτιά έκαιγε χαμηλή βλάστηση ενώ ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστική βρέθηκαν στον Διόνυσο της Κερατέας.

Στο σημείο έσπευσαν 47 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 16 οχήματα και 2 ελικόπτερα.

Κοντά στο σημείο της φωτιάς βρίσκονται σπίτια. Λίγο μετά τις 12:30 η φωτιά οριοθετήθηκε ενώ ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο η πυρκαγιά έκαιγε ανάμεσα σε διάσπαρτα σπίτια.

NEWSIT

Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Κερατέα που έκαιγε κοντά σε σπίτια

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Νίκαια: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε παρκαρισμένα ΙΧ

Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα (21.10.24) στη Νίκαια, με αυτοκίνητο να καταλήγει πάνω σε σταθμευμένα οχήματα.

Η καταδίωξη, από την οποία ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, έγινε στη συμβολή των οδών Μιαούλη και Ζωοδόχου Πηγής, στη Νίκαια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αστυνομικοί έκαναν σήμα σε έναν οδηγό, πακιστανικής καταγωγής, για να σταματήσει το αυτοκίνητο με σκοπό να τον ελέγξουν, καθώς έκριναν ότι κινείται περίεργα. Ωστόσο, ο οδηγός αντί να ακινητοποιήσει το όχημα, φέρεται να επιτάχυνε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Στην οδό Μπουμπουλίνας, ο οδηγός πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, ενώ στη συνέχεια το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και αφού ανετράπη κατέληξε σε σταθμευμένα οχήματα.

Στη συνέχεια ο άνδρας εγκατέλειψε το όχημα και επιχείρησε να τραπεί σε φυγή πεζός. Ωστόσο, αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

NEWSIT

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Νίκαια: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε παρκαρισμένα ΙΧ

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ