Connect with us

ΔΙΕΘΝΗ

Σε εξέλιξη επιχείρηση του ισραηλινού στρατού κατά της Χαμάς στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Γάζας

Ο ισραηλινός στρατός εισήλθε σήμερα στο νοσοκομείο αλ Σίφα, το μεγαλύτερο της Λωρίδας της Γάζας, όπου στοιβάζονται χιλιάδες Παλαιστίνιοι εκτοπισμένοι, για μια «στοχευμένη» επιχείρηση εναντίον της Χαμάς, την οποία Ισραήλ και ΗΠΑ κατηγορούν ότι κρύβει εκεί στρατηγικής σημασίας στρατιωτική υποδομή.

Κατά την 40η ημερα του πολέμου μεταξύ του παλαιστινιακού κινήματος και του Ισραήλ, ο στρατός ανακοίνωσε νωρίς σήμερα το πρωί «μια στοχευμένη επιχείρηση ακριβείας εναντίον της Χαμάς σε συγκεκριμένο τομέα του νοσοκομείου αλ Σίφα», στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.

Ισραηλινοί στρατιώτες ανέκριναν ανθρώπους στο νοσοκομείο, ανάμεσά τους γιατρούς και ασθενείς, ενώ άρματα μάχης και στρατιωτικά οχήματα μεταφοράς προσωπικού έχουν περικυκλώσει το συγκρότημα του αλ Σίφα, δήλωσε δημοσιογράφος που βρίσκεται επί τόπου και συνεργάζεται με το AFP.

Την ώρα που ο ΟΗΕ και μη κυβερνητικές οργανώσεις εκφράζουν έντονη ανησυχία για την κατάσταση των αμάχων στα νοσοκομεία στο βόρειο τμήμα της Γάζας, ο ισραηλινός στρατός διευκρίνισε ότι έστειλε «ιατρικές ομάδες που μιλούν αραβικά και είναι εκπαιδευμένες» για αυτού του τύπου το «περίπλοκο» περιβάλλον προκειμένου «να μη συμβεί κανένα κακό στους αμάχους τους οποίους η Χαμάς χρησιμοποιεί σαν ανθρώπινες ασπίδες».

«Δεκάδες στρατιώτες» μέσα στο νοσοκομείο

Ο υφυπουργός Υγείας της Χαμάς, ο Γιούσεφ Αμπού Ρις, που βρίσκεται στο αλ Σίφα, δήλωσε στο AFP ότι «δεκάδες στρατιώτες και μέλη των ειδικών δυνάμεων» του Ισραήλ βρίσκονται «στο τμήμα επειγόντων και την υποδοχή» του νοσοκομείου, ενώ «άρματα μάχης εισήλθαν στο συγκρότημα του νοσοκομείου».

Ο ΟΗΕ και η διεθνής κοινότητα πρέπει να επέμβουν «αμέσως» για να τερματίσουν αυτή την επιχείρηση, τόνισε.

Πολλές χιλιάδες άνθρωποι, ασθενείς, προσωπικό και εκτοπισμένοι από τον πόλεμο άμαχοι στοιβάζονται στο αλ Σίφα. Οι γιατροί και οι διεθνείς ΜΚΟ τονίζουν ότι κανείς από αυτούς δεν μπορεί να βγει από το νοσοκομείο καθώς κινδυνεύουν να γίνουν στόχος πυρών, την ώρα που μάχες μαίνονται μεταξύ του ισραηλινού στρατού και Παλαιστίνιων μαχητών.

Ο πόλεμος ξέσπασε στις 7 Οκτωβρίου μετά την επίθεση της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ, που κόστισε τη ζωή σε περισσότερους από 1.200 ανθρώπους. Εξάλλου η παλαιστινιακή οργάνωση κρατά περίπου 240 ομήρους στη Γάζα.

Σε αντίποινα το Ισραήλ δεσμεύθηκε να «εξαλείψει» το ισλαμιστικό κίνημα και έκτοτε βομβαρδίζει ασταμάτητα την υπό πολιορκία Λωρίδα της Γάζας. Στις 27 Οκτωβρίου ξεκίνησε και χερσαία επιχείρηση.

Από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς έχουν σκοτωθεί 11.320 άνθρωποι, στην πλειονότητά τους άμαχοι, εκ των οποίων 4.650 παιδιά, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Χαμάς.

Στη διάρκεια της νύκτας το υπουργείο επεσήμανε ότι ο ισραηλινός στρατός ενημέρωσε το νοσοκομείο για την πρόθεσή του να διεξαγάγει εκεί επιχείρηση.

«Θεωρούμε την κατοχή (σ.σ. όπως η Χαμάς χαρακτηρίζει το Ισραήλ), τη διεθνή κοινότητα, τις ΗΠΑ πλήρως υπεύθυνες για την ασφάλεια των χιλιάδων μελών των ιατρικών ομάδων, των τραυματιών, των εκτοπισμένων στον χώρο. Προειδοποιούμε για μια σφαγή στο νοσοκομείο», υπογράμμισε.

«Ανθρώπινες ασπίδες»

Ο ισραηλινός στρατός εκτιμά ότι στο νοσοκομείο αλ Σίφα στεγάζονται στρατηγικής σημασίας υποδομές της Χαμάς, την οποία κατηγορεί ότι χρησιμοποιεί τους αμάχους «σαν ανθρώπινες ασπίδες».

Το παλαιστινιακό κίνημα και το υπουργείο Υγείας της Γάζας διαψεύδουν τις κατηγορίες αυτές και έχουν ζητήσει επανειλημμένα «διεθνείς επιτροπές έρευνας» να το επισκεφθούν.

Ο Λευκός Οίκος διαβεβαίωσε χθες, Τρίτη, ότι η Χαμάς και ο Παλαιστινιακός Τζιχάντ, μια άλλη ένοπλη παλαιστινιακή οργάνωση, «διαθέτουν κέντρο διοίκησης και ελέγχου στο νοσοκομείο αλ Σίφα».

«Η υιοθέτηση από τον Λευκό Οίκο και το Πεντάγωνο του ψευδούς αφηγήματος της κατοχής κατά το οποίο η αντίσταση χρησιμοποιεί το ιατρικό συγκρότημα αλ Σίφα για στρατιωτικούς σκοπούς δίνει πράσινο φως στην ισραηλινή κατοχή για να διαπράξει νέες βάρβαρες σφαγές στα νοσοκομεία, με σκοπό να καταστρέψει το σύστημα υγείας της Γάζας», ανέφερε σε ανακοίνωσή της συνταγμένη στα αγγλικά η Χαμάς, που το Ισραήλ, οι ΗΠΑ και η ΕΕ χαρακτηρίζουν «τρομοκρατική» οργάνωση.

Η Ουάσινγκτον δεν σχολίασε την εξελισσόμενη ισραηλινή επιχείρηση, αλλά διαβεβαίωσε ότι είναι αντίθετη «στις ανταλλαγές πυρών σε ένα νοσοκομείο όπου αθώοι άνθρωποι, αβοήθητοι άνθρωποι, άρρωστοι άνθρωποι, που προσπαθούν να λάβουν την ιατρική περίθαλψη που έχουν ανάγκη».

«Επιστρέψτε όλους τους ομήρους»

Στο μεταξύ στο Ισραήλ αυξάνεται η πίεση στην κυβέρνηση για την απελευθέρωση των ομήρων που κρατά η Χαμάς.

Το Φόρουμ των οικογενειών ομήρων και αγνοούμενων ζήτησε χθες το βράδυ από την ισραηλινή κυβέρνηση να εγκρίνει συμφωνία «ώστε να επιστρέψουν στο σπίτι τους όλοι οι όμηροι από τη Γάζα».

Περίπου 100 συγγενείς ομήρων, έχοντας φωτογραφίες τους τυπωμένες σε μαύρα μπλουζάκια, ξεκίνησαν μια πορεία 63 χιλιομέτρων από το Τελ Αβίβ ως την Ιερουσαλήμ και το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Την ίδια ώρα τηλεοπτικός σταθμός που πρόσκειται στις υπηρεσίες ασφαλείας της Αιγύπτου μετέδωσε ότι ο επικεφαλής της Μοσάντ, της ισραηλινής υπηρεσίας Πληροφοριών, συζήτησε στο Κάιρο «το θέμα της ανταλλαγής κρατουμένων».

Την Κυριακή ο Νετανιάχου είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο συμφωνίας για την απελευθέρωση των ομήρων, αλλά η Χαμάς στη συνέχεια κατηγόρησε το Ισραήλ ότι «διστάζει».

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν πως παρείχαν θερμοκοιτίδες στο νοσοκομείο Αλ Σίφα

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν σήμερα πως παρείχαν θερμοκοιτίδες και βρεφική τροφή στο νοσοκομείο Αλ Σίφα της Γάζας, ενώ συνεχίζουν εκεί την επιδρομή τους εναντίον της Χαμάς. «Η ακριβής και στοχευμένη επιχείρησή μας εναντίον της Χαμάς στο Νοσοκομείο Σίφα εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι θερμοκοιτίδες, βρεφική τροφή και ιατρικά εφόδια, τα οποία έφεραν άρματα μάχης των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων από το Ισραήλ, έφθασαν επιτυχώς στο νοσοκομείο Σίφα», ανακοινώθηκε από τις ένοπλες δυνάμεις. Η Χαμάς αρνείται τις κατηγορίες του Ισραήλ για το νοσοκομείο Σίφα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Continue Reading
Advertisement

ΔΙΕΘΝΗ

Οι ισραηλινές δυνάμεις αποχώρησαν από την Τζενίν στη Δυτική Όχθη

Οι ισραηλινές δυνάμεις αποχώρησαν από τη Τζενίν στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη και τον καταυλισμό προσφύγων που βρίσκεται εκεί έπειτα από ένα δεκαήμερο επεισόδιο «βίαιης επίθεσης», μετέδωσε σήμερα το παλαιστινιακό πρακτορείο WAFA.

Διαβάστε επίσης: ΟΗΕ: Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα είναι «πέρα από καταστροφική»-ΟΗΕ: Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα είναι «πέρα από καταστροφική»

 Οι ΗΠΑ συνεχίζουν την πίεση σε Ισραήλ και Χαμάς για να συμφωνήσουν κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Είκοσι ένας άνθρωποι σκοτώθηκαν στην πόλη και τον καταυλισμό, επεσήμανε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωσή του.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Reuters ότι οι ισραηλινές δυνάμεις έχουν αφήσει πίσω τους σοβαρές ζημιές στις υποδομές της πόλης.

Σε ανάρτησή του στο Facebook το παλαιστινιακό υπουργείο Εξωτερικών κατηγόρησε το Ισραήλ ότι μεταφέρει στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη τη βίαιη καταστροφή και την ερήμωση που έχει προκαλέσει στη Λωρίδα της Γάζας, επικαλούμενο την κατάσταση στις πόλεις Τζενίν και Τουλκάρεμ, όπως και στους καταυλισμούς προσφύγων που βρίσκονται εκεί.

ΕΜ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Continue Reading

ΔΙΕΘΝΗ

Τζόρτζια: Αυτός είναι ο 14χρονος δράστης του μακελειού με τους 4 νεκρούς – Θα δικαστεί ως ενήλικας

Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του ανήλικου δράστη που αιματοκύλησε σχολείο στη Τζόρτζια, σκοτώνοντας τέσσερις ανθρώπους. Πρόκειται για τον Κολτ Γκρέι, μόλις 14 ετών.

Η φωτογραφία δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο του σερίφη. Παράλληλα, οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα το ονοματεπώνυμό του δράστη του μακελειού του σχολείου στη Τζόρτζια. Πρόκειται για τον Κολτ Γκρέι, 14 ετών, από το Γουίντερ, που σκότωσε δύο καθηγητές μαθηματικών, τον Richard Aspinwall και την Christina Irimie, καθώς και τους 14χρονους μαθητές, Mason Schermerhorn και Christian Angulo.

Το γραφείο του σερίφη είπε επίσης, ότι δεν θα «δημοσιεύσει βίντεο ή ήχο από κάμερα στο σώμα αστυνομικών για να προστατεύσει την ακεραιότητα της έρευνας». Ο 14χρονος ήταν μαθητής στο σχολείο στο οποίο επιτέθηκε.

Θα δικαστεί ως ενήλικας

Ο Κολτ άκουσε την Πέμπτη να του απαγγέλλονται κατηγορίες για τον φόνο δυο συμμαθητών του και δυο εκπαιδευτικών στο λύκειο όπου φοιτούσε, στην Τζόρτζια.

Η σφαγή προστέθηκε στην ατελείωτη μακάβρια σειρά παρόμοιων τραγωδιών που καταγράφονται επί δεκαετίες σε εκπαιδευτικά ιδρύματα των ΗΠΑ, φαινόμενο που δεν έχει παρόμοιο σε καμιά άλλη χώρα του κόσμου.

Ο έφηβος κατηγορείται για τέσσερις φόνους – δυο συνομήλικων συμμαθητών του, 39χρονου καθηγητή και 53χρονης καθηγήτριας, που δίδασκαν μαθηματικά – μέσα στο λύκειο Απαλάτσι, στη Γουάιντερ, περίπου 70 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Ατλάντας.

Το γραφείο έρευνας της πολιτείας, που ανακοίνωσε ότι θα δικαστεί ως ενήλικος, διευκρίνισε χθες ότι ο κατηγορούμενος θα προσαχθεί ενώπιον δικαστηρίου σήμερα.

«Η έρευνα (…) συνεχίζεται», ανέφερε η υπηρεσία μέσω X. «Βρισκόμαστε στη δεύτερη ημέρα της πολύ περίπλοκης έρευνας και η τήρηση των διαδικασιών είναι κεφαλαιώδης», πρόσθεσε, σημειώνοντας πως χθες επρόκειτο να γίνει νεκροψία-νεκροτομή των θυμάτων.

Οι τραγωδίες αυτής της φύσης επαναλαμβάνονται αέναα στις ΗΠΑ, όπου κυκλοφορούν περισσότερα όπλα απ’ ό,τι κάτοικοι και το ρυθμιστικό πλαίσιο όσον αφορά την αγορά και την κατοχή ακόμη και πολεμικών όπλων είναι εντυπωσιακά χαλαρό.

Ο πατέρας του του έκανε δώρο το φονικό όπλο

Όπως μετέδωσε χθες το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, το όπλο που χρησιμοποιήθηκε προχθές ήταν τουφέκι τύπου AR-15, όπως συμβαίνει συχνά σε τραγωδίες αυτού του είδους, το οποίο του είχε κάνει δώρο ο πατέρας του.

Ο 54χρονος πατέρας έχει πλέον συλληφθεί.

Το ζήτημα της γονεϊκής ευθύνης για εγκλήματα ανηλίκων προβάλλεται ολοένα πιο έντονα το τελευταίο διάστημα στις ΗΠΑ.

«Πώς είναι δυνατόν να έχεις τουφέκι εφόδου στο σπίτι, να μην το έχεις κλειδωμένο και το παιδί σου να ξέρει πού είναι;», διερωτήθηκε ρητορικά χθες ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν. «Πρέπει να φροντίσουμε να λογοδοτούν γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να έχουν πρόσβαση σε όπλα», πρόσθεσε.

Τον Απρίλιο, οι γονείς εφήβου ο οποίος σκότωσε τέσσερις μαθητές στο λύκειο όπου φοιτούσε, στο Μίσιγκαν, καταδικάστηκαν να εκτίσουν κάθειρξη δέκα ως δεκαπέντε ετών, απόφαση δίχως προηγούμενο, που προσέλκυσε μεγάλο ενδιαφέρον στη χώρα.

Δημοσκοπήσεις υποδεικνύουν ότι η πλειοψηφία των Αμερικανών θέλει ενίσχυση των ελέγχων ως προς την αγορά και την κατοχή όπλων – ιδέα στην οποία αντιστέκεται σθεναρά το πανίσχυρο λόμπι των όπλων NRA.

Αξιοσημείωτο στην υπόθεση της σφαγής στο λύκειο: τον Μάιο του 2023, ο έφηβος, τότε μόλις 13 ετών, όπως και ο πατέρας του, ανακρίθηκαν από την αστυνομία σχετικά με απειλές για επίθεση σε σχολείο μέσω ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης· όμως δεν δόθηκε συνέχεια, καθώς δεν θεωρήθηκε πως υπήρχε εύλογη αιτία, γνωστοποίησε το FBI.

NEWSIT

Αυτός είναι ο 14χρονος δράστης του μακελειού με τους 4 νεκρούς σε σχολείο στην Τζόρτζια – Θα δικαστεί ως ενήλικας

Continue Reading

ΔΙΕΘΝΗ

Τι γνωρίζουμε για τον νόμο περί ηθών στο Αφγανιστάν

Ο νόμος της κυβέρνησης των Ταλιμπάν για την «προώθηση της αρετής και την πρόληψη της ανηθικότητας» ρυθμίζει πολλές πλευρές της ζωής των Αφγανών σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο, τη σαρία.

Ιδού τι γνωρίζουμε γι’ αυτό το κείμενο των 87 σελίδων και των 35 άρθρων.

– Η πιο σκληροπυρηνική διάταξη αφορά τη φωνή των γυναικών (οι οποίες είχαν ήδη αποκλεισθεί από το εκπαιδευτικό σύστημα πέραν του Δημοτικού σχολείου), η οποία δεν πρέπει να ακούγεται έξω από την κατοικία τους.

– Ένας άνδρας δεν μπορεί να κοιτάζει το σώμα ούτε το πρόσωπο μιας γυναίκας που δεν ανήκει στην οικογένειά του, και αντιστρόφως.

– Μια γυναίκα οφείλει να καλύπτεται πλήρως ενώπιον μιας μη μουσουλμάνας.

– Οι άνδρες οφείλουν να φέρουν γένειάδα μακρύτερη από μια γροθιά.

– Όταν γυμνάζεται, ένας άνδρας οφείλει να είναι καλυμμένος με φαρδιά ρούχα τουλάχιστον από τον αφαλό μέχρι κάτω από το γόνατο.

– Τα μέσα ενημέρωσης οφείλουν να μην δημοσιεύουν πληροφορίες που χλευάζουν ή εξευτελίζουν τους μουσουλμάνους.

– Οι εταιρείες μεταφορών οφείλουν να προσαρμόζουν τα δρομολόγιά τους ώστε να επιτρέπουν στους επιβάτες και τους οδηγούς να προσεύχονται στην ώρα τους.

– Ο σοδομισμός απαγορεύεται «ακόμα και με τη σύζυγό σου».

– Τα παραδοσιακά παιγνίδια με σκληρά αυγά, καρύδια ή κόκκαλα αρνιού απαγορεύονται.

– Απαγορεύεται να τραβάει κανείς ή και να βλέπει φωτογραφίες ή βίντεο ζωντανών όντων σε υπολογιστές ή smartphones.

– Απαγορεύεται να έχει κάποιος φιλικές σχέσεις με μη μουσουλμάνους και να τους βοηθάει.

– Απαγορεύεται η ανυπακοή στους γονείς.

Εξάλλου, εδώ και τρία χρόνια έχουν ήδη επιβληθεί πολυάριθμες υποχρεώσεις:

– Η υποχρέωση να υπάρχει ένας «μαχράμ», ένας άνδρας συνοδός που να ανήκει στην οικογένεια, στις μετακινήσεις μιας γυναίκας.

– Οι γυναίκες οφείλουν να είναι καλυμμένες από κορυφής μέχρις ονύχων (χιτζάμπ).

– Η προσευχή (σε συγκεκριμένες ώρες) και η νηστεία του ραμαζανιού είναι υποχρεωτικές.

– Απαγορεύεται η μουσική σε δημόσιους χώρους, όπως και τα παιγνίδια με χρήματα.

– Απαγορεύονται οι εορτασμοί του Νοβρούζ (η νέα χρονιά στα περσικά) και του χειμερινού ηλιοστασίου καθώς και τα πυροτεχνήματα.

– Απαγορεύονται η μοιχεία, η ομοφυλοφιλία, τα ναρκωτικά και το λαθρεμπόριο.

– Απαγορεύεται να μεταφέρει κανείς μια γυναίκα που δεν είναι καλυμμένη, και πρέπει «να αποφεύγει να την μεταφέρει» αν ο μαχράμ της «δεν έχει σώας τας φρένας» ή είναι υπερβολικά νέος.

– Στους περισσότερους δημόσιους χώρους απαιτείται διαχωρισμός μεταξύ ανδρών και γυναικών.

 

Ο νόμος αφήνει σε εκκρεμότητα σημαντικά ζητήματα.

– Επιτρέπει στη γυναίκα να βγαίνει μόνη της από της σπίτι της «σε περίπτωση σημαντικής ανάγκης», χωρίς περισσότερες διευκρινίσεις.

– Από τη στιγμή που οι φιλικές σχέσεις με μη μουσουλμάνους απαγορεύονται, μπορούν άραγε οι Αφγανοί να εξακολουθούν να εργάζονται σε επιχειρήσεις μη μουσουλμανικών χωρών; Η Καμπούλ μπορεί άραγε να συνεργάζεται με αυτές τις χώρες;

– Οι ταξιαρχίες του υπουργείου Διάδοσης της Αρετής και Πρόληψης της Ανηθικότητας (PVPV) μπορούν να επιβάλλουν οποιαδήποτε τιμωρία θεωρούν «αρμόζουσα» (μέχρι τρεις ημέρες κράτηση) και η οποία δεν αποτελεί «αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων». Άραγε αυτή η αστυνομία ηθών θα μπορεί, για παράδειγμα, να μαστιγώνει τους Αφγανούς στη μέση του δρόμου;

Ο νόμος τέθηκε σε ισχύ στις 31 Ιουλίου. Θα εφαρμοστεί άραγε πλήρως και από πότε;

Οι γυναίκες, η φωνή των οποίων δεν μπορεί να ακούγεται πλέον, εξακολουθούν να μιλούν στο ραδιόφωνο, όπως και στην τηλεόραση.

Ο νόμος θα εφαρμοστεί ομοιόμορφα ακόμα και στις λιγότερο «αυστηρές» επαρχίες, όπως αυτή της Καμπούλ;

Πώς η αστυνομία ηθών θα μπορεί να εφαρμόζει, για παράδειγμα, την απαγόρευση κάθε φωτογραφίας ή βίντεο με ανθρώπους, ζώα ή φυτά σε κινητά τηλέφωνα ή τη δημοσιοποίησή τους στα μέσα ενημέρωσης;

Σύμφωνα με μαρτυρίες που συγκέντρωσε το Γαλλικό Πρακτορείο, στην Καμπούλ οι ταξιαρχίες του PVPV περιπολούν δραστήρια και προειδοποιούν τις γυναίκες χωρίς «μαχράμ», με μαλλιά που δεν είναι σωστά καλυμμένα ή οι οποίες δεν φορούν γάντια.

Στη κεντρική επαρχία Παρουάν, γυναίκες δέχθηκαν επιπλήξεις επειδή δεν φορούσαν μάσκα και στο Μαζάρ-ι-Σαρίφ (βόρειο Αφγανιστάν) ένας οδηγός ταξί λέει πως «προειδοποιήθηκε επανειλημμένα να μην μεταφέρει γυναίκες χωρίς μαχράμ ή που δεν φορούν χιτζάμπ».

Ένας 23χρονος κάτοικος της Καμπούλ αφηγείται πως τον σταμάτησαν τρεις φορές επειδή δεν έχει γενειάδα. «Φοβήθηκα και τους υποσχέθηκα ότι θα την αφήσω να μεγαλώσει», λέει στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ήδη σε μια ιδιωτική τράπεζα δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου διαπίστωσαν πως όλοι οι άνδρες έχουν αλλάξει τα δυτικά κοστούμια τους με σαλβάρι καμίζ, την παραδοσιακή ενδυμασία.

ΓΑ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ