Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Συνελήφθη 26χρονος για revenge porn – Κατηγορείται και για βιασμό

Στη σύλληψη ενός 26χρονου στην Κυψέλη μετά από καταγγελία για revenge porn προχώρησε η αστυνομία το βράδυ της Δευτέρας (22.05.2023).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας 26χρονος από την Συρία συνελήφθη στην Κυψέλη μετά από καταγγελία της 26χρονης πρώην συντρόφου του από την Αλβανία για revenge porn.

Η κοπέλα κατήγγειλε πως ο πρώην σύντροφός της της ζητούσε χρήματα για να μην δημοσιεύσει βίντεο με προσωπικές τους στιγμές. Η ΕΛΑΣ τον εντόπισε και ο 26χρονος προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Σε βάρος του επίσης σχηματίστηκε δικογραφία και για βιασμό και παραβίαση προσωπικών δεδομένων, αδικήματα που έγιναν παλιότερα.

NEWSIT

Continue Reading
Advertisement

ΕΛΛΑΔΑ

5 συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας

Σε πέντε συλλήψεις για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, ενώ σχηματίστηκαν και οκτώ δικογραφίες για παρόμοιες υποθέσεις.

Ειδικότερα, συνελήφθη ένας άνδρας στην Πάτρα, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του για ενδοοικογενειακή απειλή.

Στον Πύργο, συνελήφθη ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία. Τον κατηγορούμενο είχε καταγγείλει η σύνοικος, σύντροφός του, αναφέροντας ότι της προκάλεσε σωματικές βλάβες και την απείλησε λεκτικά.

Επίσης, συνελήφθη ένας άνδρας, σε περιοχή του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, της Ηλείας, τον οποίο κατήγγειλε η κουνιάδα του για ενδοικογενειακή απειλή. Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του συλληφθέντα, βρήκαν ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο και μια καραμπίνα, τα οποία αφαιρέθηκαν από την κατοχή του.

Στο Μεσολόγγι, συνελήφθησαν ένας άνδρας και μια γυναίκα, (σύζυγοι), διότι αλληλομηνύθηκαν, για ενδοοικογενειακή παράνομη βία, εξύβριση και απειλή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: Απαγόρευση κυκλοφορίας για όλα τα οχήματα στη Γέφυρα Σερβίων

Λόγω των εργασιών συντήρησης, κλειστή θα παραμείνει για όλα τα οχήματα η Υψηλή Γέφυρα Σερβίων, την Κυριακή 28 Απριλίου 2024, από τις 10:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, η γέφυρα θα παραμείνει κλειστή καθώς πρόκειται να πραγματοποιηθούν δοκιμαστικές φορτίσεις στα τμήματα που ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ενίσχυσης και αποκατάστασης.

Όπως ανακοίνωσε η Τροχαία Κοζάνης, η κυκλοφορία των οχημάτων από Αθήνα, Λάρισα για Κοζάνη θα διεξάγεται μέσω του αυτοκινητοδρόμου (Ε92) για Τρίκαλα – Καλαμπάκα, Εθνική Οδός Τρικάλων – Γρεβενών, Εγνατία Οδό προς Κοζάνη και από Αθήνα, για Κοζάνη μέσω της Εθνικής Οδού Λάρισας – Κοζάνης, Ελασσόνας, Δεσκάτης, Γρεβενών, Εγνατίας Οδού για Κοζάνη και αντιστρόφως.
Επίσης όλοι οι οδηγοί των οχημάτων που κινούνται στην Επαρχιακή Οδό Κοζάνης – Ρυμνίου, κατά τη διέλευση τους από τη Γέφυρα του Ρυμνίου δεν πρέπει να υπερβαίνουν την ταχύτητα των 40 χλμ/ώρα.

Από τις παραπάνω απαγορεύσεις εξαιρούνται όλα τα οχήματα άμεσης ανάγκης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ιδιοκτήτης φάρμας αλόγων στη Β. Ελλάδα για σεξουαλική παρενόχληση δύο μαθητριών σε εκπαιδευτική εκδρομή

Ιδιοκτήτης φάρμας αλόγων στη Βόρεια Ελλάδα καταγγέλθηκε ότι προέβη σε θωπείες σε βάρος δύο ανήλικων μαθητριών γυμνασίου ενώ αυτές πραγματοποιούσαν ιππασία στη διάρκεια εκπαιδευτικής εκδρομής.

Την καταγγελία έκανε ο διευθυντής του σχολείου και ακολούθησε η σύλληψη του 59χρονου ιδιοκτήτη της φάρμας. Οι δύο μαθήτριες, 15 και 13 ετών, εξετάστηκαν από παιδοψυχολόγο, ενώ σε βάρος του 59χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους, με την οποία οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ