Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Λεκλέρκ ζητά σεβασμό της ιδιωτικής του ζωής

Η διεύθυνση διαμονής του Σαρλ Λεκλέρκ, στο Πριγκιπάτο του Μονακό, διέρρευσε στην δημοσιότητα, με αποτέλεσμα την έντονη αντίδραση του οδηγού της Ferrari. Πιό συγκεκριμένα, ο νεαρός «πιλότος», ανακοίνωσε με δελτίο Τύπου, ότι η προσωπική του διεύθυνση, αποκαλύφθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ότι έκτοτε, οι θαυμαστές του Μονεγάσκου οδηγού, τον προσεγγίζουν, προκειμένου να ζητήσουν αυτόγραφο ή  φωτογραφίες μαζί του.

    «Τους τελευταίους μήνες, η διεύθυνση του σπιτιού μου έχει δημοσιοποιηθεί για τον έναν ή τον άλλον λόγο, με αποτέλεσμα αρκετοί άνθρωποι να συγκεντρώνονται κάτω από το διαμέρισμά μου, να κτυπούν το κουδούνι της πόρτας μου και να ζητούν φωτογραφίες και αυτόγραφα», σχολίασε ο Λεκλέρκ και πρόσθεσε: «Αν και είμαι πάντα χαρούμενος που είμαι στη διάθεσή σας και εκτιμώ ιδιαίτερα την υποστήριξή σας, σας ζητώ να σεβασθείτε το απόρρητο και να μην έρχεστε στο σπίτι μου. Θα φροντίσω να σταματήσω για τον καθένα σας όταν με συναντήσετε στο δρόμο ή στο σιρκουί, αλλά δεν θα κατέβω, εάν έλθετε σπίτι μου. Η υποστήριξή σας προσωπικά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημαίνει πολλά για εμένα, αλλά υπάρχει ένα όριο που δεν πρέπει να ξεπερασθεί. Καλό Πάσχα σε όλους»!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Continue Reading
Advertisement

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ουρουγουάη: Άγριο ξύλο σε ποδοσφαιρικό αγώνα με εννέα κόκκινες κάρτες

Ο αγωνιστικός χώρος θύμισε… οκτάγωνο του MMA. “Χαμούλης” στην αναμέτρηση της Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ με την Ρίβερ Πλέιτ για το πρωτάθλημα της Ουρουγουάης, με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να παίζουν άγριο ξύλο.

Ανελέητο ξύλο εντός αγωνιστικού χώρου, μεταξύ των ποδοσφαιριστών, μετά το σφύριγμα της λήξης της αναμέτρησης της Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ με την Ρίβερ Πλέιτ (2-1 υπέρ της πρώτης) για την 8η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ουρουγουάης.

“Σκληρές” εικόνες! Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν δύο ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να λύσουν τις όποιες διαφορές τους, παίρνοντας θέσεις… μάχης, για να ακολουθήσουν μπουνιές και κλωτσιές και το ξύλο να επεκταθεί!

Άλλοι ποδοσφαιριστές μπήκαν με… πάθος στα επεισόδια, τη στιγμή που κάποιοι άλλοι προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την κατάσταση. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή επενέβη μέχρι και η αστυνομία.

Ο διαιτητής του αγώνα έδειξε συνολικά εννέα κόκκινες κάρτες, εκ των οποίων οι επτά ήταν για τους φιλοξενούμενους και οι δύο για τους γηπεδούχους.

https://youtube.com/watch?v=jclfX_qwGrA%3Ffeature%3Doembed

Οι ποδοσφαιρικές αρχές αναμένεται να επιβάλλουν ακόμη πιο αυστηρές τιμωρίες στους πρωταγωνιστές των επεισοδίων.

NEWSIT

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ: «Συμπεριφέρθηκαν σε οπαδούς σαν ζώα» λέει ο αδερφός του Μπράντον Τόμας για τα επεισόδια με την αστυνομία στο Βέλγιο

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκρούστηκαν με την αστυνομία στο Βέλγιο πριν τον αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ για τα προημιτελικά του Conference League και ανάμεσά τους φαίνεται ότι βρισκόταν και ο αδερφός του Μπράντον Τόμας, ο οποίος και ξέσπασε στα social media για όσα συνέβησαν.

Βίντεο δείχνουν σκηνές πανικού έξω από το γήπεδο της Κλαμπ Μπριζ, ακόμη και για οπαδού του ΠΑΟΚ που είχαν εισιτήριο για τον αγώνα του Conference League και ο Τζόρνταν Τόμας έκανε λόγο για ντροπιαστική κατάταση.

Πιο συγκεκριμένα και σε ανάρτησή του στο instagram, ο αδερφός του ποδοσφαιριστή του “Δικεφάλου του Βορρά” έγραψε τα εξής: «Συμπεριφέρθηκαν σε ανθρώπους σαν ζώα, χωρίς καμία προειδοποίηση, χωρίς να υπάρχει λόγος. Εκατοντάδες άνθρωποι ξόδεψαν μια περιουσία για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα στο Μπριζ. Είναι η πιο ντροπιαστική κατάσταση που έχω βιώσει. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Πετούσαν νερό πάνω μας, σε παιδιά και γυναίκες. Είχαμε εισιτήριο και δεν μας άφηναν να μπούμε στο γήπεδο. Μεγάλη ντροπή».

https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?creatorScreenName=NewsItFeed&dnt=false&embedId=twitter-widget-0&features=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%3D%3D&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1778579672105644059&lang=el&origin=https%3A%2F%2Fwww.newsit.gr%2Fathlitika%2Fpaok-symperiferthikan-se-opadous-san-zoa-leei-o-aderfos-tou-mpranton-tomas-gia-ta-epeisodia-me-tin-astynomia-sto-velgio%2F4056310%2F&sessionId=5346fe927b5bb9b5f1f2b934eb072e263d505604&siteScreenName=NewsItFeed&theme=light&widgetsVersion=2615f7e52b7e0%3A1702314776716&width=550px

Τα social media έχουν γεμίσει δε, με video των οπαδών του ΠΑΟΚ που “βράζουν” με τους Βέλγους για την αντιμετώπιση πριν και μετά τον αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ.

NEWSIT

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ: «Έφιππη αστυνομία, drone και κανόνια νερού» αποκαλύπτει ο δήμαρχος της πόλης του Βελγίου

Νέα τοποθέτηση από τον δήμαρχο του Μπριζ, Ντιρκ Ντε Φο, ενόψει του αγώνα της ομάδας της πόλης με τον ΠΑΟΚ, για τα προημιτελικά του Conference League (22:00, Newsit.gr, Cosmote Sport 2).

O δήμαρχος της πόλης, Ντιρκ Ντε Φο, ανέλυσε το πλάνο της αστυνομίας για τους φίλους του ΠΑΟΚ, ενόψει του αποψινού αγώνα των Θεσσαλονικέων στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ, τονίζοντας πως γνωρίζει τη φήμη τους! Παράλληλα, έκανε αναφορά για παρουσία έφιππη αστυνομία και drone, ενώ τόνισε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις Αρχές του Μπριζ, για να κυλήσουν όλα με ασφάλεια.

“Είμαστε καλά προετοιμασμένοι να διασφαλίσουμε ότι όλα θα λειτουργούν με ασφάλεια. Γνωρίζουμε πράγματι τη φήμη των υποστηρικτών του ΠΑΟΚ και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Έρχονται με 1.500 άτομα, αλλά αυτός ο αριθμός θα μπορούσε να αυξηθεί λόγω των ανθρώπων χωρίς εισιτήριο. Ως εκ τούτου, θα είναι λίγο δύσκολο για την αστυνομία μας να κρατήσει αυτούς τους ανθρώπους υπό έλεγχο και μακριά από το γήπεδο. Οι οπαδοί είναι επίσης γνωστοί για τη χρήση βεγγαλικών. Έτσι όλοι θα πρέπει να ερευνηθούν διεξοδικά”, ανέφερε σε βελγική ιστοσελίδα και πρόσθεσε για τα μέτρα ασφαλείας:

“Παρ’ όλα αυτά, έχουμε κάνει μια συμφωνία συνδυασμού. Οι οπαδοί συνήθως μαζεύονται στο Grote Markt, αλλά τους παραλαμβάνουν στο ‘t Zand με λεωφορεία που τους αφήνουν στο γήπεδο. Ελπίζουμε ότι οι οπαδοί θα σεβαστούν αυτή τη ρύθμιση και δεν θα πάνε μόνοι τους στο γήπεδο. Σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να προκύψουν αντιπαραθέσεις. Θα υπάρχει επίσης έφιππη αστυνομία, ένα drone για να παρακολουθεί τα πάντα, θα υπάρχουν κανόνια νερού σε περίπτωση ταραχών και θα μας βοηθούν επίσης αστυνομικές δυνάμεις έξω από τη ζώνη της Μπριζ”.

Τέλος, ανέφερε: “Είμαστε ήδη καλά προετοιμασμένοι για να διασφαλίσουμε ότι όλα θα κυλήσουν με ασφάλεια. Αυτός είναι ένας αγώνας κινδύνου που εκτιμάται ότι είναι ελαφρώς υψηλότερος από τους αγώνες κινδύνου στο βελγικό πρωτάθλημα. Αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις αστυνομικές μας υπηρεσίες”.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ώρες, ο δήμαρχος του Μπριζ είχε υποστηρίξει ότι όποιος φίλος του ΠΑΟΚ κυκλοφορεί στην πόλη χωρίς εισιτήριο, θα συλλαμβάνεται!

NEWSIT

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ