Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Η ανώνυμη επιστολή που αποκάλυψε τη δράση του αστυνομικού με το delivery ναρκωτικών

Μία ανώνυμη γραπτή καταγγελία πριν από έξι μήνες ήταν αυτή που… έκαψε τον 33χρονο αστυνομικό που προφυλακίστηκε για διακίνηση ναρκωτικών, ακόμα και με περιπολικά.

«Σπρώχνει κόκα και μαύρο σε όλη την Αθήνα. Είναι πίσω από trappers και είναι αυτός που τους προμηθεύει με ναρκωτικά» έλεγε η γραπτή ανώνυμη καταγγελία, σύμφωνα με το STAR.

Έτσι άρχισε η έρευνα και από τις συνομιλίες αποκαλύφθηκε ότι χρησιμοποιούνται κωδικοί για να μην κινηθούν υποψίες. “Κουφέτα” αποκαλούσαν την κοκαΐνη και “choco Μorocco” την κάνναβη.

“Θα προσκομιστούν και άλλα στοιχεία και θα αποδειχθούν οι ισχυρισμοί του για τον εθισμό του με τα ναρκωτικά και ποια είναι η εμπλοκή του”, δήλωσε ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Ο 33χρονος αστυφύλακας, ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ακόμα και με το περιπολικό, αρνήθηκε πως διακινούσε ουσίες και δήλωσε χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του σε αυτό το στάδιο δεν έπεισαν, και πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

NEWSIT

Continue Reading
Advertisement

ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Μαζική τροφική δηλητηρίαση μαθητών από σχολικά γεύματα, ξεσπούν οι γονείς τους

Δεκάδες παιδιά που κατανάλωσαν σχολικά γεύματα στη Λαμία με βαριά συμπτώματα. Κάποια μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης με τροφική δηλητηρίαση

Γονείς στη Λαμία περιγράφουν τα όσα πέρασαν τα παιδιά τους και απειλούν με μηνύσεις για τα σχολικά γεύματα που μοιράστηκαν στους μαθητές. Όλοι έπαθαν τροφική δηλητηρίαση και κάποια παιδιά χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο της πόλης, για τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς. Όλα έγιναν την Πέμπτη 16 Μαΐου. Το βράδυ της ίδιας μέρας, δύο ανήλικοι που είχαν καταναλώσει φαγητό από τα σχολικά γεύματα που μοιράστηκαν την ίδια μέρα σε διάφορα δημοτικά σχολεία της πόλης, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, τα παιδιά που είχαν καταναλώσει τα σχολικά γεύματα και παρουσίασαν επιπλοκές ήταν πολλά περισσότερα, ανεξάρτητα αν δεν έφτασαν στη λύση του Νοσοκομείου και ακολούθησαν τις οδηγίες των παιδιάτρων τους.

Ενδεικτικά μόνο στο 7ο Δημοτικό τα καταγεγραμμένα κρούσματα είναι τουλάχιστον 15, με διαρκείς εμετούς και διάρροιες, ενώ μεγάλος είναι και ο αριθμός των παιδιών με ανάλογα συμπτώματα από το Δημοτικό Σχολείο Μοσχοχωρίου και το 14ο Δημοτικό.

«Το παιδάκι μου μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα που έφαγε το φαγητό από το πακέτο (μακαρόνια με κιμά) διπλώθηκε από τον πόνο στο στομάχι κι άρχισε τους εμετούς. Είχε αλλάξει το χρώμα του», περιέγραψε μητέρα 8χρονης που είχε την ατυχία να δοκιμάσει.

NEWSIT

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη 33χρονου για βιασμό και ενδοοικογενειακή απειλή στην εν διαστάσει σύζυγό του

Για βιασμό, ενδοοικογενειακή βία, απειλή και κλοπή κατήγγειλε τον 33χρονο εν διαστάσει σύζυγό της μία 36χρονη, σε περιοχή του δήμου Δέλτα, στη Θεσσαλονίκη.

Ο 33χρονος, με καταγωγή από τη Γεωργία, συνελήφθη κι αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης. 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο συλληφθείς μετέβη, χθες το πρωί, το σπίτι της καταγγέλλουσας, όπου φέρεται, με χρήση σωματικής βίας, να την υποχρέωσε να ανεχθεί γενετήσια πράξη, ενώ στη συνέχεια τής αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, το βράδυ της προηγούμενης ημέρας, ο 33χρονος είχε μεταβεί εξωτερικά της οικίας της απειλώντας την 36χρονη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα στη Νέα Σμύρνη – Διανομέας παραβίασε στοπ, συγκρούστηκε με ταξί και χτύπησε ηλικιωμένη πεζή

Τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες σημειώθηκε στη Νέα Σμύρνη το πρωί της Πέμπτης (16.05.24).

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για το τροχαίο στη Νέα Σμύρνη, μηχανάκι διανομέα συγκρούστηκε με ταξί και έπεσε πάνω σε ηλικιωμένη πεζή.

Συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν όταν ο διανομέας παραβίασε  το στοπ και τράκαρε με το ταξί σε διασταύρωση, με το μηχανάκι να πέφτει πάνω στην ηλικιωμένη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο διανομέας και η ηλικιωμένη είναι τραυματισμένοι.

NEWSIT

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ