Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Κύμα» οργής στα social media – Κατηγορούν και Κανάκη και Ράδιο Αρβύλα

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποτελεί παρελθόν από την τηλεοπτική εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, όπως ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης το βράδυ της Δευτέρας, 13.12.2021.

Αφορμή ήταν οι καταγγελίες -που μεταφράστηκαν αργότερα και σε δικαστική μάχη- μιας γυναίκας πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να ανήρτησε χωρίς την συγκατάθεσή της γυμνές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο, μετά τον χωρισμό τους.

Ο Αντώνης Κανάκης εμφανίστηκε οργισμένος στο ξεκίνημα της εκπομπής, «αδειάζοντας» τον επί χρόνια συνεργάτη του και μιλώντας για προδοσία, καθώς τον κατηγόρησε για το ότι δεν είχε ενημερώσει την εκπομπή από την αρχή της όλης ιστορίας, ενώ σχετική ανακοίνωση έκανε και ο τηλεοπτικός σταθμός Ant1.

Ο ίδιος εξέφρασε και την αμέριστη συμπαράσταση των συντελεστών της εκπομπής στην γυναίκα που έκανε την καταγγελία, με την έναρξη της εκπομπής να κάνει τον γύρο του ίντερνετ

Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα -αλλά και ώρες πριν- στα social media επικρατεί ο κακός χαμός. Το hashtag #σταθης_παναγιωτοπουλος είναι πρώτο trend, ενώ ενδεικτικό είναι και το γεγονός πως τα δύο επόμενα είναι τα #radioarvyla και #Κανακη.

Στην συντριπτική τους πλειοψηφία, τα σχόλια ξεχειλίζουν από οργή για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ενώ πάρα πολλοί επικρίνουν ανοιχτά και την εκπομπή, λέγοντας πως δεν πιστεύουν το αφήγημα πως δεν γνώριζαν τίποτα…

Continue Reading
Advertisement

ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Στο ψυχιατρείο η μητέρα της Κυριακής Γρίβα – Είχε τάσεις αυτοκτονίας, λέει η δικηγόρος της

Η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, οδηγήθηκε σε ψυχιατρείο, με παρέμβαση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας Ελένη Τζούλη, η οποία μίλησε το πρωί της Δευτέρας (13.05.2024) στο Πρωινό του ΑΝΤ1, η μητέρα της άτυχης Κυριακής Γρίβα νοσηλεύεται σε ψυχιατρείο.

Όπως ανέφερε η γυναίκα είχε εκδηλώσει το προηγούμενο διάστημα τάσεις αυτοκτονίας και κινήθηκε άμεσα η διαδικασία ώστε να μεταφερθεί σε δημόσια ψυχιατρική κλινική πριν προχωρήσει σε κάποια απόπειρα.

«Σαράντα ημέρες μετά τον άδικο χαμό της Κυριακής, δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα, καμία πρόοδος. Βλέποντας όλα αυτά η μητέρα της, η κατάστασή της επιδεινώθηκε. Η ίδια με κάλεσε στο τηλέφωνο και μου εκμυστηρεύτηκε με απόλυτη ανατριχιαστική ηρεμία ότι μετά το μνημόσυνο της κόρης της θα δώσει τέλος στη ζωή της και πως ψάχνει τρόπο να το κάνει αναίμακτα λέγοντας πως “θέλω να πάω να βρω το παιδί μου”. Άμεσα ενημέρωσα τον ψυχίατρο που την παρακολουθεί ο οποίος διάγνωσε αυτοκτονικό ιδεασμό και συνέστησε να γίνει άμεσα η εισαγωγή της σε εφημερεύον ψυχιατρικό τμήμα», ανέφερε η δικηγόρος λέγοντας πως για τον εγκλεισμό της παρενέβη και ο υπουργός Υγείας.

«Μου είπε “θα πάω για νοσηλεία και ελπίζω να επιστρέψω καλύτερα. Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να απαλύνουν τον πόνο μου», σημείωσε.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-d18eust6etj5

Βαριά οδύνη στο μνημόσυνο

Το μνημόσυνο της Κυριακής, τελέστηκε χθες σε κλίμα βαθιάς οδύνης στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια.

«Θέλω στη μνήμη της κόρης μου και σε όλα αυτόν εδώ τον κόσμο που είναι θλιμμένοι σήμερα εδώ να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Θέλω όλα τα παιδιά , όλα τα αγόρια, όλα τα κορίτσια, όλες οι γυναίκες, όταν έχουν πρόβλημα να μιλούν στους γονείς τους, στους φίλους τους και να μην έχουμε άλλο τέτοιο θύμα», είπε ο πατέρας της.

NEWSIT

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Βραυρώνα: Αντιφάσεις από τον πατέρα που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια – Τι λέει ο δικηγόρος του

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα, Δευτέρα (13.05.24) η μητέρα του βρέφους, που βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια στη Βραυρώνα, ενώ ο πατέρας αλλάζει τώρα την αρχική του κατάθεση.

Αύριο, Τρίτη οδηγείται στον εισαγγελέα και ο πατέρας από το Νεπάλ, που έχει ομολογήσει ότι ο ίδιος πέταξε τη σακούλα με το βρέφος στον κάδο απορριμμάτων στη Βραυρώνα. Ο ίδιος πέφτει σε αντιφάσεις σε όσα έχει ισχυριστεί. Σημειώνεται ότι και στους δύο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία.

«Ο πατέρας μου είπε χθες τηλεφωνικά ότι δεν γνώριζε ότι μέσα στη σακούλα ήταν το βρέφος, αλλά στην αρχική του κατάθεση είχε υποστηρίξει ότι η σύντροφός του του έδωσε πετσέτες λερωμένες με αίμα, όπου εκεί μέσα είχε τυλίξει το βρέφος», δήλωσε ο δικηγόρος του ζευγαριού, Δημήτρης Ζορμπάς, έξω από τα δικαστήρια. 

Και συμπληρώνει: «Δίνει μία διαφορετική εκδοχή σε εμένα, αλλά ο άνθρωπος είναι αλλοδαπός, κατέθεσε με διερμηνέα που δεν ήταν στον κατάλογο του Πρωτοδικείου κι ενδεχομένως να υπήρξε κάποια παράφραση», είπε ο ίδιος. 

Πάντως, η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του βρέφους.

Γεννήθηκε πράγματι νεκρό ή μήπως «έσβησε» από τα χέρια των γονέων του; Αυτό που εκτιμούν και μετά από μια πρώτη εικόνα που τους έδωσε ιατροδικαστής, είναι ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το βρέφος να ήταν ζωντανό, ενώ μάλιστα αφήνουν το ενδεχόμενο ανοιχτό να έπαθε ασφυξία, όταν ο πατέρας του το έκλεισε στη σακούλα.

NEWSIT

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνελήφθη ο 36χρονος «Ρουμάνος»

Σε ακόμη μία σύλληψη για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη στα επεισόδια στο Ρέντη προχώρησαν οι Αρχές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας πρόκειται για τον 36χρονο με το ψευδώνυμο «Ρουμάνος» ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στα επεισόδια στου Ρέντη και τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. 

Σημειώνεται πως σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι ο 36χρονος παραδόθηκε μόνος του στην Αστυνομία, έχοντας στο πλευρό του τον δικηγόρο του και πλέον οδηγείται στον ανακριτή.

Ο 36χρονος θεωρείται μέλος της ηγετικής ομάδας των χούλιγκαν που προκάλεσαν τα επεισόδια στου Ρέντη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο Λυγγερίδης.

NEWSIT

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ