Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εγκαινιάστηκε η 20η ΔΕΒΘ από τον Χρ. Δήμα-Ο νέος φορέας φέρνει ενιαία εθνική στρατηγική για το βιβλίο

Στο νέο φορέα που θα επιτρέψει να υπάρχει μία ενιαία εθνική στρατηγική για το βιβλίο, αναφέρθηκε ο υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα σύγχρονου πολιτισμού Χρίστος Δήμας, εγκαινιάζοντας απόψε την 20ή Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (ΔΕΒΘ).            

Πρόκειται για το Ελληνικό Ίδρυμα Βιβλίου και Πολιτισμού που πρόκειται να ιδρυθεί και στο διοικητικό συμβούλιο του οποίου θα συμμετέχουν όλες οι σχετικές επαγγελματικές ομάδες, όπως εκδότες, συγγραφείς, βιβλιοπώλες ή εκπρόσωποι φορέων και υπουργείων. 

«Τα τελευταία δέκα χρόνια υπήρχε μία πολύ σημαντική ανορθογραφία από την πλευρά της πολιτείας: Δεν υπήρχε ένας ενιαίος φορέας για το βιβλίο. Η κυβέρνησή μας το τελευταίο διάστημα πέρασε ένα νόμο όπου ιδρύεται το Ελληνικό Ίδρυμα Βιβλίου και Πολιτισμού και μάλιστα είμαστε πολύ περήφανοι γιατί έχουμε συγκεντρώσει στο νέο φορέα το σύνολο των αρμοδιοτήτων για το βιβλίο, είτε αυτό έχει να κάνει με την χάραξη πολιτικών, με την υλοποίηση δράσεων, με τα προγράμματα όπως είναι το GreekLit, το Biblionet, οι εκστρατείες φιλαναγνωσίας, οι κοινωνικές και εκπαιδευτικές δράσεις», τόνισε ο κ. Δήμας. 

«Η κυβέρνηση έχει διασφαλίσει -όχι μόνο τη χρηματοδότηση του νέου φορέα, αλλά για εμένα εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι έχουμε διασφαλίσει και τη συμμετοχή της χώρας για τα επόμενα χρόνια στις σημαντικές διεθνείς εκθέσεις βιβλίου, για να μπορέσουμε να δώσουμε την εξωστρέφεια που χρειάζεται στο βιβλίο, την εξωστρέφεια που χρειάζονται οι ελληνικοί εκδοτικοί οίκοι, οι συγγραφείς, οι μεταφραστές, οι λογοτέχνες και να μπορέσουμε να προωθήσουμε τα ελληνικά γράμματα, τον ελληνικό πολιτισμό ακόμα περισσότερο», συμπλήρωσε ο υφυπουργός Πολιτισμού. 

Στην τελετή εγκαινίων που πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα Γιώργος Ιωάννου στο Περίπτερο 13 της ΔΕΘ, ο πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού Νίκος Κούκης δήλωσε περήφανος για τη διοργάνωση της φετινής, επετειακής Έκθεσης, ενώ έκανε έναν σύντομο απολογισμό για την 20ετή πορεία της, με αφορμή την ολοκλήρωση της θητείας του φέτος. «Στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης και του smartphone, η φιλαναγνωσία πρέπει να αποτελέσει στρατηγικό στόχο της εκπαίδευσης και του Ιδρύματός μας. Μόνο αν οι νέοι βιώσουν την ανάγνωση ως συστατικό στοιχείο της ύπαρξής τους υπάρχει ελπίδα για την ανάπτυξη της κριτικής ικανότητας σε ένα περιβάλλον που γίνεται βαθιά τεχνοκρατικό και υλιστικά ωφελιμιστικό», είπε χαρακτηριστικά. 

850 εκθέτες, 1500 Έλληνες και ξένοι συγγραφείς

Θύμισε ακόμα ότι η ΔΕΒΘ φέτος φιλοξενεί 850 εκθέτες, περισσότερους από 1.500 Έλληνες και ξένους συγγραφείς, ομιλητές και επαγγελματίες του βιβλίου από 40 χώρες σε πάνω από 550 εκδηλώσεις σε 14 αίθουσες εκδηλώσεων συνολικής έκτασης 16.000 τ.μ., ενώ αναφέρθηκε στα προγράμματα και της θεματικές της ενότητες. 

«Είναι πολύ μεγάλη η χαρά που η Θεσσαλονίκη, σε συνέχεια του ιστορικού της ρόλου, οργανώνει μία πολύ σημαντική έκθεση βιβλίου, μία διεθνή έκθεση βιβλίου, η οποία έχει μπει στο διεθνή χάρτη των εκθέσεων πολιτισμού και βιβλίου», είπε από την πλευρά του ο …οικοδεσπότης της ΔΕΘΒ, ο πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO Τάσος Τζήκας. 

«Σε εποχές όπως είναι η σημερινή που οι άνθρωποι όλο και λιγότερο διαβάζουμε και μένουμε σε τίτλους και σε σλόγκαν, η παρούσα έκθεση σηματοδοτεί κι αυτήν τη δυνατότητα που μας προσφέρεται, ώστε να κάνουμε μία νέα αρχή και να ξεκινήσουμε και πάλι να διαβάζουμε βιβλία. Είναι κάτι που το χρειαζόμαστε, είναι κάτι που είναι απαραίτητο και είναι κάτι που η 20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης μπορεί να μας προσφέρει», τόνισε ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος.

Τη συνέχιση της έμπρακτης στήριξης της ΔΕΒΘ από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία χρηματοδοτεί το θεσμό μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ, εξέφρασε ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Αθλητισμού Χρήστος Μήττας, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα. «Λένε ότι μια κοινωνία που δεν διαβάζει, που έχει εκτοπίσει το βιβλίο στο περιθώριο της κοινωνικής και προσωπικής ζωής, είναι καταδικασμένη στην πνευματική υποβάθμιση», ανέφερε ο κ. Μήττας.

Στην προφανή αξία και δυναμική της έκθεσης, που ανοίγει τις πόρτες του κόσμου στο αναγνωστικό κοινό, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, ο οποίος σχολίασε αισιόδοξα -ως αναγνώστης- την κρίση που αντιμετωπίζει η αγορά του βιβλίου, μπροστά στη θηριώδη επέλαση των ηλεκτρονικών μέσων. «Η αξία ενός βιβλίου που το παίρνει κάποιος μαζί του, το διαβάζει πάντοτε αισθανόμενος πως κρατά στο χέρι του ένα πραγματικό θησαυρό -γιατί αυτό είναι η γοητεία της ανάγνωσης ενός βιβλίου, παραμένει αναντικατάστατη, δεν θα σταματήσει ποτέ να έχει και να παίζει το ρόλο που παίζει», σημείωσε, χαιρετίζοντας τη μεγάλη γιορτή του βιβλίου που ξεκινά, δίνοντας την ευκαιρία να καλλιεργηθεί και να προωθηθεί η φιλαναγνωσία.

Τιμώμενη στη φετινή διοργάνωση είναι η Σάρτζα, η πρώτη πόλη του αραβικού κόσμου που τιμάται από τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου. Χαιρετώντας την εκδήλωση η πρόεδρος της Sharjah Book Authority Sheikha Bodour Al Qasimi, είπε έναν τρόπο για να καλυφθεί η απόσταση των 4.659 χιλιομέτρων που χωρίζουν τις δύο πόλεις, μέσα σε μόλις δύο λεπτά! «Αυτό δεν γίνεται με κάποια μηχανή ή με μαγικά μέσα, αλλά με την απλή πράξη της ανάγνωσης μιας σελίδας τη μέρα», είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε: «Ο μέσος όρος που χρειάζεται ένας ενήλικας για να διαβάσει μία σελίδα τη μέρα, είναι δύο λεπτά. Αν λοιπόν διαβάζουμε ο ένας για τον πολιτισμό του άλλου, κάθε μέρα από μία σελίδα, τότε θα δημιουργήσουμε αυτήν τη γέφυρα φιλίας και πολιτισμού».
Τα εγκαίνια της 20ής ΔΕΘΒ χαιρέτησε για πρώτη φορά εκπρόσωπος των Ελλήνων Εκδοτών, ο πρόεδρος του ΣΕΚΒΕ Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, καθώς επίσης η Πρέσβειρα Επαγγελματικού Προγράμματος Petra Hardt, η Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Εκδοτών (IPA) Karine Pansa με βιντεοσκοπημένο μήνυμά της και με φυσική παρουσία η Αντιπρόεδρος της IPA Gvantsa Jobava.

Αμέσως μετά την επίσημη έναρξη της Έκθεσης από τον υφυπουργό Πολιτισμού ο κ. Δήμας και η Sheikha Bodour Al Qasimi αντάλλαξαν δώρα, ενώ στη συνέχεια οι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν στους χώρους της ΔΕΒΘ, στο Περίπτερο του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού και της τιμώμενης πόλης, Σάρτζα.

Βαρβάρα Καζαντζίδου

*Φωτογραφίες του Αχ Χήρα στη συνδρομητική υπηρεσία Φωτογραφιών του ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Continue Reading
Advertisement

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Poor Things – Τα Κοστούμια»: Έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού

Δώδεκα από τα κοστούμια που ζωντάνεψαν το δημιουργικό όραμα του Γιώργου Λάνθιμου στην πιο δημοφιλή έως σήμερα ταινία του, το «Poor Things», παρουσιάζονται στο Μουσείο Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού (Κουμπάρη 1) από τις 12 Ιουνίου έως και τις 29 Σεπτεμβρίου 2024.

   Η έκθεση «Poor Things. Τα Κοστούμια», που εγκαινιάζεται σήμερα από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, παρουσία της βραβευμένης με Oscar και BAFTA ενδυματολόγου Χόλι Γουάντινγκτον, περιλαμβάνει 12 από τα πρωτότυπα χειροποίητα κοστούμια της τελευταίας, έτσι όπως φορέθηκαν από τους καταπληκτικούς ηθοποιούς της ταινίας.

   Έξι από αυτά έγιναν σήμα κατατεθέν της ηρωίδας Bella Baxter, που ερμήνευσε μοναδικά η βραβευμένη με Όσκαρ Emma Stone, όπως η κοντή κίτρινη φούστα, το εσώρουχο δηλαδή με το οποίο εμφανίστηκε στους δρόμους της Λισαβόνας ή το λευκό σύνολο της κρουαζιέρας με τα ανάλαφρα βολάν και μανίκια που θυμίζουν κλόουν, ένα σύνολο σε πλήρη αντίθεση με την ανθρώπινη οδύνη που αντίκρισε σε μια από τις πιο αφυπνιστικές σκηνές – για να αναφέρουμε δυο μόνο από τα κοστούμια που σκιαγραφούν την εξέλιξη του χαρακτήρα της στη διάρκεια αυτής της ιδιότυπης ιστορίας «μαθητείας».

   Και τα 12 εξαιρετικά κοστούμια της πρόσφατης και πολυβραβευμένης διεθνούς κινηματογραφικής παραγωγής – τα υπόλοιπα 6 που παρουσιάζονται στην έκθεση έντυσαν τους χαρακτήρες των Godwin Baxter (Willem Dafoe), Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), Max McCandles (Ramy Youssef), Harry Astley (Jerrod Carmichael), Madam Swiney (Kathryn Hunter) και της κυρίας Prim (Vicki Pepperdine) – είναι στημένα εντυπωσιακά με τρόπο που συνομιλούν με την ταινία (σκηνές της προβάλλονται στον τοίχο της αίθουσας) ενώ την ίδια στιγμή προσφέρουν στο κοινό μια μοναδική ευκαιρία: Να τα θαυμάσει από κοντά και να εκτιμήσει άλλη μια διάσταση της τέχνης του ενδύματος.

   «Δεν θα συμβιβαζόμασταν με τίποτα λιγότερο από τα εμπνευσμένα έργα της διεθνούς φήμης ενδυματολόγου Χόλι Γουάντινγκτον», δήλωσε σήμερα κατά τη συνέντευξη Τύπου, ο επιστημονικός διευθυντής του Μουσείου Μπενάκη, Γιώργης Μαγγίνης, κατά την πρώτη μουσειακή παρουσίαση των κοστουμιών του «Poor Things», που ήδη εμφανίστηκαν στο Barbican Centre του Λονδίνου το 2023.

   Τον «ενθουσιασμό» και την «ευγνωμοσύνη» της γι’ αυτή την «όμορφη έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη, που δίνει ένα νέο πλαίσιο» στην παρουσίαση των κοστουμιών της, εξέφρασε η ενδυματολόγος Χόλι Γουάντινγκτον. Η ίδια μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Έλληνα σκηνοθέτη, έναν «δημιουργικό και απελευθερωτικό άνθρωπο», ο οποίος δεν της έβαλε κανέναν περιορισμό για τα κοστούμια. «Ήθελε απλώς να ανταποκρίνονται στην ιστορία με τον δικό τους τρόπο», επισήμανε.

   Βασισμένο στο αναγνωρισμένο μυθιστόρημα του Alasdair Gray – το οποίο μετέφερε στη μεγάλη οθόνη ο Γιώργος Λάνθιμος, ο βραβευμένος σκηνοθέτης των The Favourite (Η Ευνοούμενη) και The Lobster (Ο Αστακός) – το «Poor Things» εξιστορεί τη φανταστική εξέλιξη της Bella Baxter (την υποδύεται η Emma Stone, που βραβεύτηκε με Όσκαρ για την ερμηνεία αυτή), μιας νέας γυναίκας που επαναφέρει στη ζωή ο ευφυέστατος και ανορθόδοξος επιστήμονας Δρ. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Ανυπομονώντας να μάθει και να βιώσει όλα όσα έχει να προσφέρει η ζωή, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), έναν επιδέξιο και διεφθαρμένο δικηγόρο, σε μια τρελή περιπέτεια ανά τις ηπείρους. Απαλλαγμένη από τις προκαταλήψεις της εποχής της, η Bella αφοσιώνεται στον σκοπό της, να αποτελέσει πρότυπο για την ισότητα και την απελευθέρωση.

   Το «Poor Things» βραβεύτηκε με τον Χρυσό Λέοντα για Καλύτερη Ταινία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας το 2023. Στην ταινία απονεμήθηκαν ακόμα τέσσερα βραβεία Όσκαρ και πέντε βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA), ανάμεσά τους και τα βραβεία ενδυματολογίας στη Holly Waddington.

   Η Χόλι Γουάντινγκτον σπούδασε Καλές Τέχνες στο Ruskin School of Drawing and Fine Art του Πανεπιστήμιου της Οξφόρδης και Σκηνογραφία (Χορού) στο Trinity Laban. Έχει δουλέψει στον χώρο του θεάτρου, του χορού και των εικαστικών τεχνών, δημιουργώντας κοστούμια και εγκαταστάσεις για παραστάσεις στο Rambert, το Royal Ballet, το Complicité, το Sadlers Wells, το Almeida, το Royal Court, το Gate, το Young Vic, το Scottish Dance Theatre, το Handspring UK και το BAM. Ανάμεσα στις ενδυματολογικές δουλειές της για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση περιλαμβάνονται το «The Great» του Hulu, σε σενάριο και παραγωγή του Tony McNamara, η «Λαίδη Μακβέθ», σε σκηνοθεσία του William Oldroyd, το «Ginger & Rosa» της Sally Potter και το «Departure» του Andrew Steggall.

   Παράλληλες εκδηλώσεις

   Στο πλαίσιο της έκθεσης, το Μουσείο Μπενάκη σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Ενδυμασιολογίας, δίνει την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να συναντήσει από κοντά την Holly Waddington σε μια συζήτηση που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 12 Ιουνίου και ώρα 20:00, στο Μουσείο Μπενάκη / Πειραιώς 138. Με την πολυβραβευμένη ενδυματολόγο θα συνομιλήσουν για τη δουλειά της η Δρ. Σοφία Παντουβάκη, σκηνογράφος-ενδυματολόγος, καθηγήτρια Ενδυματολογίας, Πανεπιστήμιο Aalto, Φινλανδία, αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ενδυμασιολογίας, και ο Παύλος Θανόπουλος, σκηνογράφος-ενδυματολόγος, σχεδιαστής της έκθεσης.

   Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στα αγγλικά. Η είσοδος είναι δωρεάν με δελτία εισόδου και τηρείται σειρά προτεραιότητας. Η διανομή των δελτίων εισόδου ξεκινά 1 ώρα πριν από την εκδήλωση στα ταμεία του Μουσείου Μπενάκη / Πειραιώς 138.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Continue Reading

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Europride 2024: Ομαδική εικαστική έκθεση στο Γαλλικό Ινστιτούτο

Μέσα από στοχασμούς γύρω από έννοιες όπως το σώμα, οι «κανόνες», οι αξίες, η ελευθερία, η χειραφέτηση, η ενδυνάμωση, η μνήμη, η ταυτότητα, οι συλλογικές αναπαραστάσεις, η σεξουαλικότητα, η αγάπη και τα φύλα, ογδόντα Έλληνες καλλιτέχνες παρουσιάζουν τα έργα τους, στη Θεσσαλονίκη, στην έκθεση με τίτλο «Visualbility Vol.2».

Πρόκειται για μία ομαδική εικαστική έκθεση, με την οποία το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης συμμετέχει στο EuroPride 2024, που φέτος διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη. Οι καλλιτέχνες, έχοντας διαφορετικές αφετηρίες και ερεθίσματα, χρησιμοποιώντας διαφορετικές τεχνικές και υλικά, επιχειρούν να περάσουν μηνύματα συμπερίληψης, αυτοδιάθεσης και υποστήριξης του διαφορετικού μέσα από έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και φωτογραφίας αλλά και άλλων μορφών τέχνης όπως ψηφιακές δημιουργίες και performance.

Η έκθεση «Visualbility Vol.2» διοργανώνεται μαζί με την ομάδα Double Trouble, σε συνεργασία με το Thessaloniki Pride και υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Γαλλίας. Γίνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και στοχεύει στο να αναδείξει το δικαίωμα στην ορατότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, την υποστήριξη στον σεβασμό κάθε διαφορετικότητας, της ελευθερίας του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ταυτότητας φύλου, την καταπολέμηση των διακρίσεων, της τρανσφοβίας και της ομοφοβίας.

Τα εγκαίνια της έκθεσης είναι την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 στις 20:00 στην αίθουσα Allatini-Dassault του Γαλλικού Ινστιτούτου και θα διαρκέσει έως τις 26 Ιουνίου. Την επιμέλεια της έκθεσης έχει ο Αλέξανδρος Καπετάνου και η είσοδος είναι ελεύθερη.

NEWSIT

Continue Reading

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρόγραμμα Προβολών Σινέ Αθήναιον Θεσσαλονίκης(30/05 έως 06/06/2024)

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΙΝΤ – FREUD’S LAST SESSION

ΑΙΘΟΥΣΑ  1
Πέμπτη στις 19:15 και 21:00
Παρασκευή στις 19:15 και 21:00ΑΙΘΟΥΣΑ 2Σάββατο στις 21:00
Κυριακή στις 20:15ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ – SLEEPING DOGS

ΑΙΘΟΥΣΑ 2
Πέμπτη στις 19:30 και 21:15
Παρασκευή στις 19:30 και 21:15
Σάββατο στις 22:45
Κυριακή στις 22:00
Δευτέρα στις 19:30 και 21:15
Τρίτη στις 19:30 και 21:15
Τετάρτη στις 19:30 και 21:15ΓΚΑΡΦΙΛΝΤ: ΓΑΤΟΣ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ – THE GARFIELD MOVIE

ΑΙΘΟΥΣΑ 2
Σάββατο στις 16:30ΑΙΘΟΥΣΑ 1Κυριακή στις 16:30 και 18:00ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΟΖ»
Ένα μαγικό ταξίδι για μικρούς και μεγάλους στη μεγάλη σκηνή του «Κινηματοθέατρο Αθήναιον». Μια ιστορία βασισμένη στο διαχρονικό βιβλίο «Ο μάγος του Οζ» του Lyman Frank Baum, γεμάτη νοήματα, αξίες και συμβολισμούς.Συντελεστές παράστασης:
Συγγραφέας: L. Frank Baum
Διασκευή – Επιμέλεια – Σκηνοθεσία: Ελένη Κοκόζογλου
Μουσική Επιμέλεια: Ελένη Κοκόζογλου – Βαγγέλης Ματίκας
Σκηνικά: Στέλιος Λαγογιάννης – Orange Group – Κατερίνα Μάτσα – Casa Del Teatro
Κοστούμια: Κατερίνα Τσιολάκη – Κ.Σ. Δέντρο Ζωής – Casa Del Teatro
Σχεδιασμός Φωτισμού: Γιώργος Ζίγκας – Βαγγέλης Ματίκας
Γραφιστικά – Βίντεο: Βαγγέλης Ματίκας
Φώτα – ήχος – Βιντεοπροβολέας: Βαγγέλης Ματίκας
Φωτογραφίες – Βίντεο: Νίκος Αϊδονόπουλος
Επικοινωνία: Κινηματοθέατρο Αθήναιον / Έρη Χριστοφορίδου – Casa Del Teatro
Παραγωγή: Κινηματοθέατρο Αθήναιον – Casa Del Teatro

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Μαρία Αλεξανδροπούλου, Ρούλα Καλαθά, Μαριαλένα Μεκερίδου, Πολυτίμη Παγκράτη, Χρήστος Σπανόπουλος, Κατερίνα Τσιολάκη, Κυριάκος Χριστοδουλόπουλος

Πληροφορίες:
Κινηματοθέατρο Αθήναιον
(Βασιλίσσης Όλγας 35, Θεσσαλονίκη)
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6906467283 – 6977871270 – 6979003869
Τηλέφωνα κρατήσεων: 6906467283
Ημέρα και ώρα παράστασης: Σάββατο, 1η Ιουνίου στις 17:00
Διάρκεια παράστασης: 80’
Τιμές εισιτηρίων: €10.00
Προπώληση εισιτηρίων: Στο ταμείο του θεάτρου, στο more.com και στη goldmall.gr
Κινηματοθέατρο Αθήναιον 
(Βασιλίσσης Όλγας 35, Θεσσαλονίκη)

Πληροφορίες και κρατήσεις:
6906467283
Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ