Warning: Use of undefined constant ‘WP_MEMORY_LIMIT’ - assumed '‘WP_MEMORY_LIMIT’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/taneamas.gr/wp-config.php on line 61

Warning: Use of undefined constant ’128M’ - assumed '’128M’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/taneamas.gr/wp-config.php on line 61
Βέροια: Νεκρός 53χρονος σε τροχαίο -Έπεσε με το ΙΧ που οδηγούσε σε χαράδρα – Taneamas.gr
Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Βέροια: Νεκρός 53χρονος σε τροχαίο -Έπεσε με το ΙΧ που οδηγούσε σε χαράδρα

Τραγικό θάνατο βρήκε 53χρονος σε τροχαίο που σημειώθηκε στο Κομνήνιο Βέροιας. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όχημα το οποίο οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε χαράδρα.  Ο άτυχος άντρας χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Στο σημείο επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα. 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Continue Reading
Advertisement

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 27χρονου για σεξουαλική παρενόχληση 16χρονης στη μέση του δρόμου

Ο 27χρονος συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση, μετά την καταγγελία της 16χρονης στη Θεσσαλονίκη. Η ανήλικη τον αναγνώρισε σε αστυνομικό τμήμα…

Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία ένας 27χρονος, ο οποίος καταγγέλθηκε από 16χρονη ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μετά την καταγγελία της ανήλικης, αστυνομικοί τον συνέλαβαν, ενώ εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εξύβριση.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 27χρονος προσέγγισε αιφνιδιαστικά την ανήλικη, καθώς αυτή περπατούσε επί της οδού Δημ. Γούναρη, και την θώπευσε στο στήθος. Στη συνέχεια, ο ίδιος φέρεται να την εξύβρισε, με την 16χρονη να καλεί σε βοήθεια.

Αρχικά ο κατηγορούμενος απομακρύνθηκε από το σημείο, αλλά εντοπίστηκε κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Λευκού Πύργου, όπου αναγνωρίστηκε από την καταγγέλλουσα.

NEWSIT

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Μάτι: Παραγγελία Αδειλίνη για αυτεπάγγελτη άσκηση έφεσης στην απόφαση

Με παρέμβαση της η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, ζητάει την άσκηση έφεσης για την απόφαση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι από την Εισαγγελία Εφετών.

Συγκεκριμένα η κυρία Αδειλίνη απέστειλε σήμερα παραγγελία στη Διευθύνουσα της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών στην οποία αναφέρει: «Παρακαλούμε να διερευνηθεί η αυτεπάγγελτη εκ μέρους σας άσκηση του ενδίκου μέσου της εφέσεως ως προς τους αθωωθέντες με την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για το Μάτι, καθώς και ως προς την αναγνώριση ελαφρυντικών περιστάσεων στους καταδικασθέντες με την ίδια ως άνω απόφαση, τις επιμέρους ποινές που επιβλήθηκαν σ’ αυτούς και τον τρόπο έκτισης εν γένει των ποινών».

Σημειώνεται πως σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου αθωώθηκαν συνολικά 15 άτομα και καταδικάστηκαν συνολικά έξι άτομα για την τραγωδία στο Μάτι. Πρόκειται για πέντε πρώην στελέχη της Πυροσβεστικής, οι 4 καταδικάστηκαν σε 111 χρόνια ο καθένας, με εκτιτέα είναι μόνο πέντε χρόνια.

Το δικαστήριο όρισε δε, ότι οι ποινές μετατρέπονται σε χρηματικές, με τα ποσά να κυμαίνονται γύρω στις 40 χιλιάδες ευρώ στον καθένα.

Παράλληλα καταδικάστηκε και ακόμα ένας κάτοικος Πεντέλης, ο οποίος φέρεται να έβαλε τη φωτιά που οδήγησε στην τραγωδία στο Μάτι. 

NEWSIT

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Τέσσερις συλλήψεις με άρωμα «greek mafia» για την έκρηξη βόμβας σε βενζινάδικο στον Πειραιά και σε κάβα στην Καλλιθέα

Στο προσκήνιο επανέρχεται η υπόθεση της ισχυρής έκρηξης σε πάρκινγκ δίπλα σε βενζινάδικο στον Πειραιά, που σημειώθηκε τον περασμένο Μάρτιο και από την οποία προκλήθηκαν πολύ σοβαρές καταστροφές σε αυτοκίνητα και σπίτια, που βρίσκονταν κοντά στο σημείο. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, συνελήφθησαν δύο άτομα για την έκρηξη της βόμβας κοντά στο βενζινάδικο στον Πειραιά στις 8 Μαρτίου, αφότου ταυτοποιήθηκαν και προσήχθησαν.

Σημειώνεται πως στο παρελθόν το συγκεκριμένο πρατήριο υγρών καυσίμων ανήκε σε άτομο που εμπλεκόταν με την greek mafia και πλέον έχει δολοφονηθεί.

Την ίδια ώρα, συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα για την έκρηξη σε κάβα στην Καλλιθέα στις 12 Μαρτίου, μόλις 4 ημέρες μετά την έκρηξη στον Πειραιά. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα προκαλώντας μεγάλες υλικές καταστροφές στο κατάστημα, ενώ από το οστικό κύμα ζημιές προκλήθηκαν και σε παρακείμενα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Όλοι οι συλληφθέντες κατηγορούνται για – κατά περίπτωση – αντίσταση, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών και για καταδικαστικές αποφάσεις.

Στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθη ακόμη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ όλοι οδηγούνται στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

NEWSIT

Continue Reading

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ