ΔΙΕΘΝΗ
Τα επαγγέλματα που έκαναν πριν βρουν… τον πρίγκιπα τους
Από τις δημόσιες σχέσεις, τον αθλητισμό, την υποκριτική μέχρι το λιανικό εμπόριο και το μόντελιγκ ήταν μερικά από τα επαγγέλματά που έκαναν πριν γνωρίσουν τους βασιλικούς έρωτες της ζωής τους.
Κέιτ Μίντλετον, Δούκισσα του Κέιμπριτζ
Μετά την αποφοίτησή της με άριστα το 2005 από το Πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους στο Φάιφ της Σκωτίας, δούλεψε στην οικογενειακή επιχείρηση με είδη πάρτι, «Party Pieces» και στη συνέχεια ως προσωπική βοηθός αγοράς αξεσουάρ στην βρετανική φίρμα Jigsaw.
Μέγκαν Μαρκλ, Δούκισσα του Σάσεξ
Σπούδασε θέατρο και έκανε διεθνείς σπουδές στο Πανεπιστήμιο Northwestern του Ιλινόις το 2003. Υπήρξε για πολλά χρόνια ηθοποιός, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη δικαστική σειρά «Suits», όπου υποδυόταν την Ρέιτσελ Ζέιν από το 2011 έως το 2018.
Σύμφωνα με τη Sun, για κάθε επεισόδιο έπαιρνε πάνω από 41.000 ευρώ. Το 2016 έγινε παγκόσμια πρέσβειρα του World Vision Canada, και είχε το δικό της lifestyle blog το «The Tig» το οποίο το έκλεισε λίγο πριν από την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι.
Καμίλα, δούκισσα της Κορνουάλης
Αφού ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στο «Queen’s Gate School» στο Νότιο Κένσινγκτον φοίτησε σε σχολείο της Ελβετίας και στη συνέχεια μετακόμισε στη Γαλλία παίρνοντας πτυχίο στη Γαλλική λογοτεχνία.
Μετά τις σπουδές της, εργάστηκε ως γραμματέας σε διάφορες εταιρίες στο κεντρικό Λονδίνο και αργότερα, ως ρεσεψιονίστ σε εταιρεία διακόσμησης.
Σοφία, Κόμισσα του Ουέσσεξ
Είναι η σύζυγος του μικρότερου γιου της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπα Εδουάρδου και ξεκίνησε μια επιτυχημένη καριέρα στις δημόσιες σχέσεις στο Capital Radio του Λονδίνου. Το 1996 άνοιξε τη δική της εταιρεία δημοσίων σχέσεων μέχρι το 1999 που έγινε ο γάμος τους στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο Ουίνδσορ.
Τζακ Μπρούκσμπανκ
Είναι σύζυγος της πριγκίπισσας Ευγενίας, κόρη του πρίγκιπα Άντριου και της Σάρα Φέργκιουσον, η πιο αγαπημένη εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ. Ξεκίνησε ως μπάρμαν πριν γίνει γενικός διευθυντής του «Mahiki» – ενός από τα κλαμπ που επισκέπτονταν ο Γουίλιαμ και ο Χάρι. Στη συνέχεια ήταν εκπρόσωπος της τεκίλας «Casamigos» του Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney), πριν αναλάβει τον ίδιο ρόλο στο «CostaTerra Golf & Ocean Club», ένα πολυτελές θέρετρο στην Πορτογαλία.
Βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας
Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης και ξεκίνησε την καριέρα της αρθρογραφώντας σε εφημερίδα του Μεξικού. Εργάστηκε για το Bloomberg, ενώ το 2000 έγινε παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων για την TVE της Ισπανίας. Χάρη στη δουλειά της γνώρισε τον ισπανό πρίγκιπα ενώ κάλυπτε την περιβαλλοντική καταστροφή στην ακτογραμμή της βορειοδυτικής περιοχής μετά το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου Prestige.
Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας
Έχοντας αποφοιτήσει με πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Καΐρου, εργάστηκε για λίγο στη Citibank, προτού πιάσει δουλειά στο τμήμα μάρκετινγκ της Apple Inc. στο Αμμάν.
Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό
Είναι πρώην Ολυμπιονίκης στην κολύμβηση, κερδίζοντας τρία χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο μετάλλιο στους Παναφρικανικούς Αγώνες του 1999. Αγωνίστηκε στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000, όπου κατέλαβε την πέμπτη θέση με τη νοτιοαφρικανική ομάδα μεικτής κολύμβησης. Είχε την έκτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2002. Γνώρισε τον Πρίγκιπα Αλβέρτο ΙΙ κατά τη διάρκεια ενός αγώνα στο Μονακό το 2000.
Μαίρη της Δανίας
Η διάδοχος της Δανίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυστραλία, πήρε πτυχίο εμπορίου και νομικής στο Πανεπιστήμιο της Τασμανίας πριν ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στη διαφήμιση. Το 2000, όταν γνώρισε τον πρίγκιπα Φρέντερικ σε μια παμπ του Σίδνεϊ η ζωή της άλλαξε για πάντα.
Μασάκο της Ιαπωνίας
Η σύζυγος του πρίγκιπα διαδόχου Ναρουχίτο της Ιαπωνίας αρνήθηκε αρχικά να παντρευτεί τον πρίγκιπα, απρόθυμη να εγκαταλείψει την ελευθερία και την ανεξαρτησία της. Τελικά όμως δέχτηκε την τρίτη πρόταση του Ναρουχίτο τον Δεκέμβριο του 1992 και ο αρραβώνας ανακοινώθηκε επίσημα έναν μήνα αργότερα. Το ζευγάρι απέκτησε μία κόρη, την πριγκίπισσα Άικο.
Βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου
Η πολωνικής και λιθουανικής καταγωγής βασίλισσα έχει πτυχίο στη λογοθεραπεία και στη ψυχολογία και έχει δουλέψει σε λογοθεραπευτικό κέντρο για τέσσερα χρόνια.
Σίλβια Σόμμερλαθ , Βασίλισσα της Σουηδίας
Η βασίλισσα Σίλβια εργάστηκε στο προξενείο της Αργεντινής στη Γερμανία και στη συνέχεια ως οικοδεσπότρια το 1972 στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου, όταν συνάντησε τον τότε πρίγκιπα Καρλ Γκουστάφ της Σουηδίας.
Το βιογραφικό της περιλαμβάνει επίσης ένα σύντομο πέρασμα ως αεροσυνοδός, καθώς και εκπαίδευση στη σουηδική νοηματική γλώσσα. Η κομψή βασίλισσα μιλάει επίσης έξι γλώσσες και είναι εκπαιδευμένη διερμηνέας.
Σοφία Χελκβιστ, πριγκίπισσα της Σουηδίας και Δούκισσα του Βαρμλαντ
Ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και συμμετείχε σε ριάλιτι πριν μετακομίσει στη Νέα Υόρκη για να σπουδάσει λογιστική, ενώ παράλληλα εργαζόταν με μερική απασχόληση ως δασκάλα γιόγκα.
Ντάνιελ Γουέστλιν, πρίγκιπας της Σουηδίας και Δούκας του Βαστεργκότλαντ
Ήταν ιδιοκτήτης και προπονητής γυμναστηρίου, όταν συνάντησε την πριγκίπισσα Βικτώρια το 2001. Ο ίδιος στη συνέχεια ίδρυσε την εταιρεία γυμναστικής Balance το 2006, ωστόσο παραιτήθηκε από τη θέση του το 2009. Ο γάμος τους έγινε το 2009 και απέκτησαν δυο παιδιά.
Στ.Α.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΕΘΝΗ
Χάρις και Τραμπ συνεχίζουν την προεκλογική τους εκστρατεία στις αμφίρροπες πολιτείες, επιμένοντας στα ζητήματα των γυναικών και των μεταναστών
Η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία Κάμαλα Χάρις απάντησε χθες, Πέμπτη, με έντονο τρόπο στον αντίπαλό της Ντόναλντ Τραμπ για τις απόψεις του στο θέμα των δικαιωμάτων των γυναικών και των μεταναστών, δύο ζητήματα που κυριαρχούν σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία.
Πέντε ημέρες πριν από την ημέρα των εκλογών, το αποτέλεσμα των οποίων παραμένει αβέβαιο, οι δύο αντίπαλοι επικεντρώνουν τις δυνάμεις τους στις επτά αμφίρροπές πολιτείες των ΗΠΑ.
Και οι δύο βρέθηκαν χθες, Πέμπτη, στη Νεβάδα και την Αριζόνα, με στόχο κυρίως να προσελκύσουν τους Λατινοαμερικάνους.
Στο Λας Βέγκας η Χάρις δέχθηκε την υποστήριξη της σταρ Τζένιφερ Λόπεζ, ενώπιον ενός ενθουσιώδους πλήθους που φώναζε: «Si, se puede!» («Ναι, μπορούμε»), το σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας του Μπαράκ Ομπάμα το 2008.
Η 60χρονη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ εξακολουθεί να προσπαθεί να προσελκύσει τις γυναίκες ψηφοφόρους, υποσχόμενη να αποκαταστήσει σε ομοσπονδιακό επίπεδο το δικαίωμά τους στην άμβλωση.
Απέναντί της ο 78χρονος Τραμπ, γνωστός για τα σεξιστικά του σχόλια, ο οποίος καταδικάστηκε από αστικό δικαστήριο της Νέας Υόρκης το 2023 σε αποζημίωση δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων για σεξουαλική επίθεση.
«Γνωρίζουμε ότι αυτός ο άνδρας απλώς δεν σέβεται την ελευθερία των γυναικών ούτε την ικανότητά τους να λαμβάνουν αποφάσεις για την ίδια τους τη ζωή», τόνισε η Χάρις από το Λας Βέγκας. «Και γνωρίζουμε ότι, αν εκλεγεί, θα απαγορεύσει τις αμβλώσεις σε όλη τη χώρα».
Άλλο ένα κεντρικό ζήτημα της προεκλογικής εκστρατείας: η μετανάστευση.
Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, ο οποίος υιοθετεί μια ολοένα και πιο ακραία και αυταρχική ρητορική, δεσμεύθηκε στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης από το Αλμπουκέρκι του Νέου Μεξικού να τερματίσει «την εισβολή» εκατομμυρίων παράτυπων μεταναστών στις ΗΠΑ και να τους απελάσει.
Κάτι που επανέλαβε από το Γκλέντεϊλ της Αριζόνα, από όπου κατηγόρησε τους μετανάστες ότι ευθύνονται για ένα κύμα εγκληματικότητας – ένας ισχυρισμός που δεν αποδεικνύεται από τα στατιστικά στοιχεία.
«Οι φυλακές όλου του κόσμου άδειασαν για να ξεχυθούν στη χώρα μας», τόνισε ο Τραμπ παρουσιάζοντας τις ΗΠΑ ως μια χώρα που έχει γεμίσει «δολοφόνους» και «εμπόρους ναρκωτικών».
Σύμφωνα με τον ίδιο, την ευθύνη για την κατάσταση αυτή έχει η Κάμαλα Χάρις – στην οποία είχε αναθέσει ο Μπάιντεν τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας –, καταγγέλλοντας ότι η πολιτική «ανοικτών συνόρων» που ακολούθησε έχει αποτύχει πλήρως.
Ο δισεκατομμυριούχος εξακολουθεί να τροφοδοτεί την πολεμική που ξεκίνησε την Κυριακή από προεκλογική του συγκέντρωση ένας κωμικός, ο οποίος χαρακτήρισε το αμερικανικό έδαφος Πουέρτο Ρίκο «νησί σκουπιδιών που επιπλέουν στη μέση του ωκεανού».
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν απάντησε χαρακτηρίζοντας «σκουπίδια» τους υποστηρικτές του Τραμπ, προτού ο Λευκός Οίκος και η Χάρις σπεύσουν να διευκρινίσουν ότι δεν αναφερόταν σε όλους τους, αλλά μόνο στον κωμικό που έκανε το επίμαχο σχόλιο.
Στο Λας Βέγκας η Χάρις έλαβε την υποστήριξη της Τζένιφερ Λόπεζ, που έχει καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο και η οποία ζήτησε από τους Λατινοαμερικάνους να στηρίξουν τους Δημοκρατικούς.
«Μου αρέσει ο τρόπος που τελειώνουν οι ταινίες του Χόλιγουντ. Μου αρέσει όταν κερδίζει ο καλός, ή σε αυτή την περίπτωση η καλή», δήλωσε η σταρ του κινηματογράφου και της μουσικής.
«Δεν είναι μόνο οι Πορτορικάνοι που προσεβλήθησαν εκείνη την ημέρα», τόνισε η Λόπεζ. «Όλοι οι Λατινοαμερικάνοι αυτής της χώρας (προσεβλήθησαν)! Η ανθρωπιά και κάθε άνθρωπος με ηθική» προσεβλήθη, συνέχισε.
Νωρίτερα από το Λας Βέγκας ο Τραμπ δήλωσε ότι προσέφυγε στη δικαιοσύνη εναντίον του τηλεοπτικού δικτύου CBS για μια συνέντευξη της Χάρις την οποία μετέδωσε στις αρχές του μήνα. Ζητεί αποζημίωση 10 δισεκ. δολαρίων επειδή εκτιμά ότι αποτέλεσε παρέμβαση στην προεκλογική εκστρατεία.
Με βάση την προσφυγή, η υποψήφια των Δημοκρατικών απάντησε με συγκεχυμένο τρόπο σε ερώτηση σχετικά με την επιρροή της κυβέρνησης Μπάιντεν στον πόλεμο που διεξάγει το Ισραήλ εναντίον της Χαμάς στη Γάζα. Το CBS φέρεται να τροποποίησε την απάντηση προκειμένου να εξαφανιστεί «η φραστική σαλάτα», όπως χαρακτηρίζεται στην αγωγή, της Χάρις.
Σε μια τεταμένη προεκλογική εκστρατεία, οι δύο αντίπαλοι αλληλοκατηγορούνται εδώ και εβδομάδες ότι διχάζουν τις ΗΠΑ, ενώ οι δημοσκοπήσεις τους δείχνουν να δίνουν μάχη στήθος με στήθος.
Ήδη περίπου 65 εκατ. Αμερικανοί έχουν ψηφίσει είτε με επιστολική ψήφο είτε διά ζώσης.
ΕΜ
ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΕΘΝΗ
Οι 2 δολοφόνοι δημοτικής συμβούλου στη Βραζιλία καταδικάστηκαν σε ποινές κάθειρξης 78 και 59 ετών
Το έγκλημα στοιχειώνει τη Βραζιλία για πάνω από έξι χρόνια: οι δράστες της δολοφονίας, το 2018, στα 38 της χρόνια, της Μαριέλε Φράνκου, αριστερής δημοτικής συμβούλου, μαύρης και ΛΟΑΤΚΙ+ ακτιβίστριας, καταδικάστηκαν χθες Πέμπτη στο Ρίο ντε Ζανέιρο να εκτίσουν ποινές κάθειρξης 78 και 59 ετών αντίστοιχα.
Τη 14η Μαρτίου 2018, η χαρισματική πολιτικός, που μετατράπηκε μετά τον θάνατό της σε εικόνισμα της βραζιλιάνικης αριστεράς και όσων αγωνίζονται για την υπόθεση των Αφροβραζιλιάνων, έγινε στόχος επίθεσης ενόπλου, που έκανε κόσκινο από τις σφαίρες το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε. Ο οδηγός της, ο Άντερσον Γκόμες, έπεσε επίσης νεκρός.
«Η δικαιοσύνη ενίοτε αργεί, είναι τυφλή (…) αλλά τελικά έρχεται», σχολίασε η δικάστρια Λούσια Γκλιόσι απαγγέλλοντας την ετυμηγορία του σώματος των ενόρκων και τις ποινές για τη διπλή δολοφονία, έπειτα από τη διήμερη ακροαματική διαδικασία.
Συγγενείς και οικείοι των θυμάτων αγκαλιάστηκαν κι αναλύθηκαν σε δάκρυα αφού απαγγέλθηκαν η ετυμηγορία και οι ποινές. Ανάμεσά τους ήταν η μικρή αδελφή της Μαριέλε Φράνκου, η Ανιέλε Φράνκου, σήμερα υπουργός Φυλετικής Ισότητας στην κυβέρνηση του κεντροαριστερού προέδρου Λουίς Ινάσιου Λούλα ντα Σίλβα.
Ο Χόνι Λέσα ομολόγησε πως άνοιξε πυρ με αυτόματο τουφέκι εναντίον του οχήματος της δημοτικής συμβούλου μέσα από όχημα το οποίο οδηγούσε ο Έλσιου Κεϊρός, ο οποίος επίσης ομολόγησε. Ο δράστης καταδικάστηκε να εκτίσει κάθειρξη 78 ετών, ο συνεργός του 59.
Τα δυο πρώην μέλη της διαβόητης χωροφυλακής του Ρίο έκλεισαν συμφωνία με τη δικαιοσύνη να ομολογήσουν. Η εισαγγελία μολαταύτα ζητούσε να τους επιβληθεί η βαρύτερη δυνατή ποινή, 84 χρόνια κάθειρξης στον καθένα.
Η δολοφονία προκάλεσε κατακραυγή, στη χώρα και διεθνώς.
Γρήγορα, τα βλέμματα στράφηκαν στο οργανωμένο έγκλημα και στην πιθανή εμπλοκή παραστρατιωτικών ομάδων. Οι οργανώσεις αυτές, που σπέρνουν τον τρόμο σε συνοικίες της μεγαλούπολης, αρπάζουν δημόσιες εκτάσεις ώστε να οικοδομήσουν παράνομα και να φτιάξουν περιουσίες.
Γεννημένη σε φαβέλα, φτωχοσυνοικία στο Ρίο, η Μαριέλε Φράνκου αγωνιζόταν ακούραστα εναντίον της δράσης των παραστρατιωτικών ομάδων, εναντίον της υπέρμετρης βίας της αστυνομίας, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων κατοίκων των φτωχότερων συνοικιών, ειδικά των νέων Αφροβραζιλιάνων, υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών, των μελών της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+…
Ο Χόνι Λέσα παραδέχθηκε στη δίκη πως «τυφλώθηκε», «τρελάθηκε» όταν του πρόσφεραν ένα εκατομμύριο δολάρια για να διαπράξει τη δολοφονία.
«Με απόλυτη ειλικρίνεια και με απόλυτη μεταμέλεια, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τις οικογένειες του Άντερσον και της Μαριέλε και (…) απ’ όλη την κοινωνία», πρόσθεσε.
Στην αγόρευσή του, ο εισαγγελέας αμφισβήτησε ωστόσο το πόσο ειλικρινείς ή μεταμελημένοι είναι οι δράστες. Ο Φάμπιου Βιέιρα τόνισε πως διέπραξαν τους φόνους «για το κέρδος» και τους χαρακτήρισε «αντικοινωνικά» στοιχεία που δεν έχουν μετανιώσει για τίποτα.
Πρόσθεσε πως αρχικά αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στο έγκλημα και μόνο όταν οι ερευνητές τους παρουσίασαν τα αδιάσειστα στοιχεία για την ενοχή τους, αναζητώντας διέξοδο, αποφάσισαν να συνεργαστούν στην έρευνα, με την ελπίδα να εξασφαλίσουν έτσι ελαφρύτερες ποινές.
Η δίκη αυτή δεν αφορούσε τους φερόμενους ως ηθικούς αυτουργούς της διπλής δολοφονίας.
Ο Τσικίνου Μπραντάου, πρώην βουλευτής, ο αδελφός του Ντομίνγκος Μπραντάου, πρώην σύμβουλος του ελεγκτικού συνεδρίου στο Ρίο, κι ο πρώην αρχηγός της αστυνομίας Χιβάλντου Μπαρμπόσα συνελήφθησαν τον Μάρτιο, αφού τους ενοχοποίησε ο Χόνι Λέσα.
Οι δυο αδελφοί κι ο πρώην αστυνομικός, που κατηγορούνται για παρακώλυση της έρευνας για την υπόθεση, διαψεύδουν πως είχαν οποιαδήποτε εμπλοκή. Η ανακριτική διαδικασία είναι ακόμη σε εξέλιξη.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο Χόνι Λέσα κατέθεσε ότι αποφάσισε να δολοφονήσει την Μαριέλε Φράνκου διότι του «πήρε το μυαλό» η αμοιβή που πρόσφεραν οι Μπραντάου εξ ονόματος παραστρατιωτικών οργανώσεων.
ΦΩΤΟ: EPA/ANTONIO LACERDA
ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΕΘΝΗ
WAFA: 47 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη διάρκεια της νύκτας σε ισραηλινά πλήγματα στο κεντρικό τμήμα του θύλακα
Σαράντα επτά Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν στη διάρκεια της νύκτας, στην πλειονότητά τους γυναίκες και παιδιά, από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς εναντίον της πόλης Ντέιρ αλ Μπάλα, του καταυλισμού προσφύγων Νουσεϊράτ και της πόλης αλ Ζαουάιντα στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας, μετέδωσε σήμερα το παλαιστινιακό πρακτορείο WAFA.
Τα περισσότερα θύματα σκοτώθηκαν από τον βομβαρδισμό πολλών σπιτιών στον καταυλισμό Νουσεϊράτ.
Τα ίδια σπίτια επλήγησαν δεύτερη φορά αφού άνθρωποι έσπευσαν να βοηθήσουν όσους επέζησαν από τον πρώτο βομβαρδισμό, με αποτέλεσμα να υπάρξουν θύματα μεταξύ των διασωστών, πρόσθεσε το WAFA.
ΕΜ
ΑΠΕ-ΜΠΕ
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ2 ημέρες ago
Σούπερ μάρκετ: Σε αυτά τα προϊόντα μειώνονται οι τιμές από 1η Νοεμβρίου
-
ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες ago
Φλώρινα: «Το πρόβλημα το δημιούργησε ο κατασκευαστής του συστήματος της θέρμανσης» λέει η αδερφή του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου
-
ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες ago
Δίκη για την πλημμύρα στη Μάνδρα: Ενοχή για την πρώην δήμαρχο και δύο στελέχη υπηρεσιών για πρόκληση πλημμύρας – Πλήρως αθώοι πέντε κατηγορούμενοι
-
ΔΙΕΘΝΗ1 ημέρα ago
Πλημμύρες στην Ισπανία: 95 οι νεκροί από τη θεομηνία – Ανυπολόγιστες καταστροφές στη Βαλένθια, οργή για το 112 που άργησε να ηχήσει
-
ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα ago
Γαλάτσι: Συμμορία έστειλε σε νεαρούς γυναίκες δολώματα – Τους επιτέθηκαν και τους έκλεψαν
-
ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες ago
Στα εγκαίνια του νέου κτηρίου της ΑΑΔΕ σήμερα ο πρωθυπουργός
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ1 ημέρα ago
Συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου – Στην ατζέντα ο κατώτατος μισθός
-
ΔΙΕΘΝΗ1 ημέρα ago
Δεύτερη δολοφονία δημοσιογράφου στο Μεξικό σε λιγότερες από 24 ώρες