ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια: «Έμενε δέκα χρόνια στο διαμέρισμα – Ζούσε λιτά» λέει γείτονας στο newsit.gr

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου του άνδρα σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια, καθώς ο 48χρονος που βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας αδυνατεί να δώσει κατάθεση.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το θύμα ήταν ένας μουσικός που ζούσε στην περιοχή των Εξαρχείων και συγκεκριμένα στην οδό Χαριλάου Τρικούπη εδώ και χρόνια και μάλιστα ήταν ιδιοκτήτης δύο διαμερισμάτων στη συγκεκριμένη πολυκατοικία, όπου εντοπίστηκε νεκρός.

Στο μπάνιο του μοιραίου διαμερίσματος βρέθηκε ένα μαχαίρι και ένα σφυρί, ενώ η αστυνομία προσήγαγε έναν 48χρονο που, ωστόσο, βρίσκεται υπό την επήρεια ουσιών ή αλκοόλ και δεν μπορεί να καταθέσει.

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως το θύμα ήταν ιδιοκτήτης του διαμερίσματος του τρίτου ορόφου, όπου εντοπίστηκε νεκρός, ενώ νοίκιαζε ακόμα ένα διαμέρισμα στην ίδια πολυκατοικία σε έναν λιμενικό, ο οποίος σοκαρίστηκε μόλις έμαθε για τη δολοφονία.

Ο 48χρονος που κρατείται από τις Αρχές φιλοξενούνταν από τον άτυχο μουσικό.

Γείτονας του θύματος, που διατηρεί κατάστημα στην περιοχή, μίλησε στο newsit.gr λέγοντας πως: «Είδα έναν άνθρωπο γύρω στις 3 το μεσημέρι έξω στην πολυκατοικία. Ήταν ξαπλωμένος και είπε ότι είναι ξάδερφος του. Ήταν σαν να κοιμόταν, σαν να ήταν νεκρός. Μου είπε “Είμαι ξάδερφος του Νίκου”».

Ωστόσο, ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει τι ακολούθησε.

Ο καταστηματάρχης σημείωσε πως το θύμα «γυρνούσε συνήθως γύρω στις 5 από την βιβλιοθήκη όπου πήγαινε με το ποδήλατο του και διάβαζε. Ήταν πολύ έξυπνος. Ζούσε πολύ λιτά, σαν πουλάκι».

NEWSIT

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Exit mobile version