ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γ. Σγουρόπουλος στο ΑΠΕ – ΜΠΕ: «Στόχος μου η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στους άνδρες. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ που ολοκληρώθηκε την Κυριακή ο Ελευσίνιος πρωταθλητής κατέκτησε για δεύτερη φορά την κορυφή. 

Ο Σγουρόπουλος, που έχει γράψει Ιστορία με τα τέσσερα Ευρωπαϊκά μετάλλια μίλησε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για την επιτυχία του και το Ολυμπιακό όνειρο. 
 

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Σγουρόπουλου στο ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΕΡ: Γιάννη συγχαρητήρια πρωταθλητής Ελλάδας για δεύτερη φορά στην καριέρα σου. Ποια είναι τα συναισθήματα σου;
«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να πάρω την πρώτη θέση σε ενα ακόμα Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ηταν ένα αποτέλεσμα μετά από μεγάλη προσπάθεια και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο!»  

ΕΡ: Που κρίθηκε ο τελικός κατά την γνώμη σου;
«Ο τελικός ήταν αρκετά ενδιαφέρον ματς. Θα έλεγα ο Ρηνιωτης είναι ένας αξιόλογος αντίπαλος. Κρίθηκε στην ψυχολογία που έπαιξε αρκετά σημαντικό ρόλο και ποιος έκανε λιγότερα λάθη».  
 

ΕΡ: Μπορούμε να πούμε ότι ήταν το πρωτάθλημα των ανατροπών, μιας κι έγιναν πολλές εκπλήξεις. Ποιο ήταν το στοιχείο που ξεχώρισε για να φτάσεις αλώβητος; 

«Οντως ήταν ένα Πανελλήνιο με πολλές εκπλήξεις και ανατροπές και αυτό που με έκανε να κατακτήσω την πρώτη θέση ήταν η σταθερή μου απόδοση και ψυχολογία σε όλα τα ματς»

ΕΡ: Είναι εξωπραγματικό αλλά πραγματικά αληθινό. Πως φαίνεται σε σένα ότι έχεις περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα παρά πανελλήνιους τίτλους στους άντρες;
«Ευελπιστώ τα Πανελλήνια να φτάσουν τα Ευρωπαϊκά και να τα ξεπεράσουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι ένας τίτλος ακόμα και με βοηθάει να βελτιώνομαι απο πολλές πλευρές»  

ΕΡ: Μεγάλος στόχος οι Ολυμπιακοί Αγώνες πιστεύεις ότι μπορείς να προκριθείς;
 «Πιστεύω πως θα μπορούσα να προκριθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι πολύ δύσκολο βέβαια, αλλά θα προσπαθήσω όσο μπορώ. Γι αυτό δουλεύω σκληρά και αυτός είναι ο στόχος μου.»

ΕΡ: Που θα ήθελες να αφιερώσεις το μετάλλιο;

«Θα ήθελα να αφιερώσω το μετάλλιο σε όλους τους δικούς μου ανθρώπους οι οποίοι ξερουν ποιοι είναι αυτοί και ακόμα σε όποιον χαίρεται πραγματικά με αυτη την επιτυχία». 

ΝΙΚΟΣ ΛΑΚΑΤΑΣ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Exit mobile version