ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Νονός συνελήφθη για τον βιασμό της βαφτισιμιάς του – Της έδινε ναρκωτικά και αλκοόλ

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως στη Χαλκιδική προκαλούν αποστροφή. Ο 78χρονος νονός συνελήφθη για τον βιασμό της ανήλικης βαφτισιμιάς του, με τις έρευνες των αστυνομικών να συνεχίζονται…

Η Χαλκιδική στο επίκεντρο μετά τη σύλληψη 78χρονου για τον βιασμό της ανήλικης βαφτισιμιάς του. Ο κατηγορούμενος φέρεται να έδινε στο παιδί ναρκωτικά και αλκοόλ και όταν εκείνο ήταν αδύνατο να αντιδράσει, ικανοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις. Η μικρή που σήμερα είναι 16 ετών, υποστήριξε πως ο εφιάλτης της ξεκίνησε όταν ήταν 12. Μια εποχή που έμενε στο ίδιο σπίτι με τον άντρα που την βάφτισε.

Τη φρίκη στα χέρια του ίδιου της του νονού ζούσε επί σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο μια 16χρονη κοπέλα, στη Νέα Καλλικράτεια στη Χαλκιδική. Ο 78χρονος βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, κατηγορούμενος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση της ανήλικης βαφτισιμιάς του.

Συγκεκριμένα, έπειτα από σχετική καταγγελία, αστυνομικοί σχημάτισαν ποινική δικογραφία σε βάρος του 78χρονου, καθώς από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Αύγουστο του 2021 ενώ βρισκόταν μόνος του με την 16χρονη (τότε) βαφτισιμιά του σε περιοχή στη Χαλκιδική, την βίαζε αφού πρώτα της έδινε ναρκωτικά και αλκοόλ.

Το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, δυνάμει του οποίου εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης, οπότε και συνελήφθη και οδηγήθηκε σε κατάστημα κράτησης.

Πηγή: grtimes.gr

NEWSIT

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Exit mobile version