ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί και ξυλοδαρμός στα Λαδάδικα

Ένοπλη συμπλοκή έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης (23.02.2023) στα Λαδάδικα, στην καρδιά του κέντρου της Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα στην οδό Παγγαίου με Πίνδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα άτομο πυροβόλησε και τραυμάτισε στο πόδι ένα άλλο άτομο στα Λαδάδικα στην Θεσσαλονίκη, μέσα σε νυχτερινό μαγαζί που ήταν ανοιχτό. Κι οι δυο τους είναι αλλοδαποί.

Στη συνέχεια, άτομα από την παρέα του θύματος έβγαλαν έξω τον δράστη και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν. Δυο άνδρες νοσηλεύονται φρουρούμενοι το Ιπποκράτειο.

Ειδικότερα, ένας 44χρονος ιρακινής καταγωγής πυροβόλησε έναν άνδρα 23 ετών. Τότε, η παρέα του νεαρού επιτέθηκε στον 44χρονο και τον ξυλοκόπησε πάρα πολύ άγρια έξω από κλαμπ. 

Ο Ιρακινός έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ ο 23χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν γύρω στις 3:45 το πρωί για τραυματισμένο άτομο στην οδό Παγγαίου, ενώ κατά την έρευνα εντοπίστηκε στο σημείο ένας κάλυκας. Ο τραυματίας ήταν πεσμένος στο έδαφος και διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο».

Λίγη ώρα αργότερα, η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε ότι στο ίδιο νοσοκομείο είχε μεταφερθεί νωρίτερα ακόμα ένα άτομο, που έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο.

Πιθανολογείται ότι οι δύο τραυματίες προέρχονται από το ίδιο επεισόδιο και ερευνώνται οι συνθήκες και τα αίτια της συμπλοκής, όπως επίσης τυχόν εμπλοκή κι άλλων προσώπων.

Οι τραυματίες νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

NEWSIT

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Exit mobile version