ΕΛΛΑΔΑ

Τάσος Ξεκουκουλωτάκης: Συντετριμμένος ο προπονητής του 19χρονου που σκοτώθηκε στα Χανιά

Ο Τάσος Ξεκουκουλωτάκης πέθανε σε ηλικία μόλις 19 ετών, μετά από τροχαίο στο Αρώνι Ακρωτηρίου στα Χανιά και ο προπονητής του στο ποδόσφαιρο, Μάκης Σωφρόνογλου δήλωσε συντετριμμένος από το γεγονός.

Όντας αθλητής και του χάντμπολ, ο Ξεκουκουλωτάκης είχε ξεκινήσει τον τελευταία καιρό και το ποδόσφαιρο, με τον προπονητή του να τονίζει ότι πρόλαβε να ξεχωρίσει με το ταλέντο του. Μιλώντας στο flashnews.gr, ο Σωρφρονόγλου ανέφερε τα εξής: “Τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα εδώ και δύο χρόνια. Έπαιζε χάντμπολ. Παρόλα αυτά και είναι χαρακτηριστικό του πάθους του, έγινε ο καλύτερος και αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ της ομάδας πέρυσι”.

Ο προπονητής στην ομάδα Άμιλλα, σύλλογο του χωριού του στο Μόδι του δήμου Πλατανιά, δεν έκρυψε επίσης τα συναισθήματά του: “Είμαι συντετριμμένος. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη. Ο Τάσος ήταν ένα παιδί έξω καρδιά, φιλότιμος, ευγενικός. Φανταστείτε, μου μιλούσε στον πληθυντικό και παρά τις παραινέσεις μου περί του αντιθέτου, αφού είχαμε φιλική σχέση. Είχε πάθος για ό,τι έκανε, αλλά το πάθος του συνδυαζόταν με ήθος. Ήταν παιδί εξαιρετικής πάστας όπως και όλη η οικογένειά του.

NEWSIT

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Exit mobile version