ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι δυο κινήσεις Μητσοτάκη στη Βουλή που «έδειξαν» ποιον θεωρεί βασικό του αντίπαλο

Η συζήτηση στη Βουλή για την αντιπυρικη περίοδο φαίνεται να εκπέμπει και πολλά μηνύματα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στους πολιτικούς του αντιπάλους εντός και εκτός.

Όπως σχολιάστηκε από πολλούς, η κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αποχωρήσει την ώρα που ανέβαινε στο βήμα ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς και η επιστροφή του όταν πήρε τον λόγο ο Νίκος Ανδρουλάκης έδειξε δυο πράγματα: πρώτον, ότι επιλέγει ως βασικό του πολιτικό αντίπαλο τον Νίκο Ανδρουλάκη. Άλλωστε αυτό φάνηκε και στην πρωτολογία του όταν απευθύνθηκε προσωπικά στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. «Και να πω στον κ. Ανδρουλάκη, αφού τον συγχαρώ για την επανεκλογή του, με αφορμή κάτι το οποίο διάβασα στην ερώτησή σας: δεν είναι άλλοθι, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Η κλιματική κρίση δεν είναι άλλοθι, είναι μια πραγματικότητα. Είναι μια επίθεση η οποία δεν έχει χρώμα, δεν έχει κόμμα. Είναι ένας κίνδυνος ο οποίος αφορά τους πάντες και απέναντι στην κλιματική κρίση έχουμε χρέος να σταθούμε όλοι ενωμένοι και συντεταγμένοι».

Και δεύτερον: Σε αντίθεση με τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος πρόσφατα αντάλλαξε θερμή χειραψία με τον Νίκο Παππά σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν επιθυμεί να έχει σχέσεις με τον καταδικασμένο Πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ από το Ειδικό Δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες.

NEWSIT

Οι δυο κινήσεις Μητσοτάκη στη Βουλή που «έδειξαν» ποιον θεωρεί βασικό του αντίπαλο

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Exit mobile version