ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξανδρούπολη: Ο 81χρονος ακόνισε το μαχαίρι και κατακρεούργησε την 73χρονη με 12 χτυπήματα – Τι λέει ο ιατροδικαστής στο newsit.gr

Σοκαριστικά είναι τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή, που έκανε την αυτοψία στο άψυχο σώμα της 73χρονης γυναίκας, θύμα της γυναικοκτονίας στην Αλεξανδρούπολη.

Δράστης της γυναικοκτονίας στην Αλεξανδρούπολη είναι ο 81χρονος σύζυγός του θύματος, που κατακρεούργησε την 73χρονη με 12 μαχαιριές μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια, προσπάθησε να αυτοκτονήσει, πίνοντας χλωρίνη.

«Είναι ένα άγριο έγκλημα με μαχαίρι, που είχε στο αριστερό ημιθωράκιο προς αριστερά τραχηλική χώρα 12 τραύματα, 12 μαχαιριές. Εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία. Τεράστια ποσότητα αίματος», δηλώνει στο newsit.gr o ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης.

Και συνεχίζει: «Η73χρονη βρέθηκε στην κουζίνα, πεσμένη κάτω στο πάτωμα μέσα στα αίματα. Το πρωί πιθανόν έγινε η δολοφονία. Ακαριαίος ο θάνατός της με μαχαίρι κουζίνας. Είχε δίπλα ακονιστήρι. Αυτός μάλλον ακόνισε το μαχαίρι και μετά ξεκίνησε αυτό που έκανε».

NEWSIT

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Exit mobile version