ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Τα δύο βίντεο που οδήγησαν στη σύλληψη του 37χρονου – Καρέ καρέ οι κινήσεις του

Το οπτικό υλικό από δύο διαφορετικές κάμερες ασφαλείας στον κεντρικό δρόμο του χωρίου Μυρτιάς στην Ηλεία, όπου διέμενε η 11χρονη Βασιλικής, ξεκλείδωσε τις έρευνες των αστυνομικών αρχών και τους έδειξε τον δράστη της δολοφονίας στο πρόσωπο του 37χρονου θείου της παρουσιάζει το newsit.gr.

Από τη στιγμή που η ανήλικη χάθηκε από προσώπου γης, καθώς έφυγε από σπίτι της στην Ηλεία γύρω στις εννέα το βράδυ της περασμένης Κυριακής και δεν επέστρεψε, οι γονείς της απευθύνθηκαν στις αστυνομικές αρχές, ενώ εκδόθηκε κι amber alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Κανείς δεν περίμενε ότι το παιδί είχε πέσει θύμα δολοφονίας. 

Οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου Ηλείας ξεκίνησαν να «χτενίζουν» το χωριό Μυρτιά, αλλά και την ευρύτερη περιοχή, προκείμενου να συγκεντρώσουν μαρτυρίες και στοιχεία. Μίλησαν με κατοίκους για το εάν είδαν το μικρό κοριτσάκι αργά το βράδυ τη 9ης Ιουνίου, ενώ, παράλληλα, παρακολούθησαν τις εικόνες που είχαν καταγράψει κάμερες ασφαλείας από σπίτια και καταστήματα στο χωρίο Μυρτιά.

Το υλικό που συγκέντρωσαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. γρήγορα τους «έδειξε» το βασικό ύποπτο για την εξαφάνιση της Βασιλικής. Σε δύο κάμερες ασφαλείας οι οποίες βρίσκονται στον κεντρικό δρόμο της Μυρτιάς και σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων από το σπίτι της 11χρονης, οι αστυνομικοί αντίκρυσαν το κοριτσάκι, αλλά και το αυτοκίνητο του 37χρονου θείου της.

https://youtube.com/watch?v=7RFodLi53eU%3Ffeature%3Doembed

Η πρώτη κάμερα έχει συλλάβει το αδικοχαμένο κοριτσάκι να βρίσκεται σε μια διασταύρωση κι να περνάει από μπροστά της το μαύρο αυτοκίνητου του μετέπειτα δολοφόνου της. Στο υλικό από τη δεύτερη κάμερα αποτυπώνεται και πάλι το αυτοκίνητο του 37χρονου και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η 11χρονη να τρέχει προς την κατεύθυνση, που κινούνταν το όχημα του θείου της.

Η ώρα, που έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του κοριτσιού και του αυτοκινήτου του θείου της, είναι περίπου 20 λεπτά από τη στιγμή που έφυγε η 11χρονη από το σπίτι.

Σήμερα ο 37χρονος, που ομολόγησε στους αστυνομικούς την αποτρόπαια πράξη του, θα οδηγηθεί ενώπιον στον εισαγγελέα.

NEWSIT

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Exit mobile version