ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Πατέρας έξι παιδιών ο δράστης – Οργή για τη δολοφονία της 11χρονης από τον θείο της

Συγκλονισμένη είναι όλη η Ελλάδα για τη δολοφονία ενός παιδιού μόλις 11 ετών από τα χέρια του θείου του στο χωριό Μυρτιά της Ηλείας

Το άτυχο κορίτσι, που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας στο χωριό της Ηλείας, είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της Κυριακής (9.6.2024) όταν επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του θείου του και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν. 

Για την εξαφάνιση του παιδιού είχε εκδοθεί amber alert και από την πρώτη στιγμή κάτοικοι του χωριού σε συνεργασία με τις Αρχές ερευνούσαν όλη την περιοχή για να εντοπίσουν το κορίτσι.

Ωστόσο, ο επίλογος γράφτηκε με τον πλέον τραγικό τρόπο: Το μεσημέρι της Δευτέρας ο ξάδερφος της μητέρας της 11χρονης ομολόγησε ότι σκότωσε το παιδί.

Η οργή ξεχειλίζει στο χωριό Μυρτιά της Ηλείας, καθώς ο 37χρονος είχε συλληφθεί το 2017 για βιασμό ανήλικης, είχε καταδικαστεί σε 9 χρόνια φυλάκιση, ωστόσο έκτοτε παρέμενε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους…

Μάλιστα, ο 37χρονος δεν δίστασε το πρωί της Δευτέρας να πάει μαζί με τη σύζυγό του στο σπίτι της ξαδέρφης του για να της συμπαρασταθεί.

Το παιδί βρέθηκε άγρια δολοφονημένο σε χωράφι στην περιοχή Καταράχι, ανάμεσα στα Λεχαινά και την Αρετή Ηλείας. 

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-d1wlsnb1izy9

Από βιντεοληπτικό υλικό που συνέλεξαν και ανέλυσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, είδαν την 11χρονη Βασιλική να επιβιβάζεται με την θέλησή της σε ένα αυτοκίνητο και να φεύγει. Όπως προέκυψε το αυτοκίνητο ανήκε στον 37χρονο ξάδελφο και κουμπάρο της μητέρας της 11χρονης, τον οποίο το παιδί γνώριζε και έτσι εμπιστεύτηκε. 

Πατέρας έξι παιδιών ο δολοφόνος της 11χρονης

«Μάθαμε και για κάποιον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος ομολόγησε, ναι μένει στο χωριό. Έχει έξι παιδιά. Συγκλονισμένοι είμαστε, αυτά τα πράγματα παιδιά είναι τρομερά που συμβαίνουν» σημείωσε ο Βασίλης Θρακιάς, πρόεδρος της κοινότητας Αρετής προσθέτοντας ότι ο καθ’ ομολογίαν δράστης «είχε παραβατική συμπεριφορά».

Ο ιατροδικαστής τώρα θα διαπιστώσει αν το παιδί φέρει ίχνη βιασμού ή απόπειρας βιασμού. Ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΡΤ ο ίδιος παραδέχτηκε ότι το κίνητρό του ήταν σεξουαλικό, ενώ φαίνεται να ομολόγησε ότι σκότωσε το παιδί με ένα κατσαβίδι. 

Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Τετάρτη στον εισαγγελέα. Στην περιοχή έχουν φτάσει και ενισχύσεις από την Αθήνα υπό τον φόβο επεισοδίων από τους συγγενείς.

NEWSIT

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Exit mobile version