ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Live το pre game του μεγάλου τελικού του Conference League

Η κορυφαία στιγμή στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο τελικός του Conference League κόντρα στην Φιορεντίνα. Το Newsit.gr σας μεταδίδει όλα όσα γίνονται στο πλαίσιο του “μεγάλου αγώνα.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται λίγες ώρες πριν το μεγαλύτερο ματς της ιστορίας του. Oι “ερυθρόλευκοι” θα αντιμετωπίσουν την Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League (22:00), στην ΑΕΚ Arena.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού μετράνε… αντίστροφα, για την έναρξη του τελικού και έχουν στήσει το δικό τους πάρτι στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και σε άλλα σημεία του Πειραιά.

Οι πύλες της AEK Arena θα ανοίξουν στις 19:00 για να υποδεχθούν τους φίλους των δυο ομάδων. Όλοι οι φίλαθλοι πρέπει να έχουν στην κατοχή τους το νόμιμο εισιτήριο, το οποίο είναι αυστηρά προσωποποιημένο καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Παρακολουθήστε LIVE από το Newsit.gr το pre-game του ιστορικού αγώνα του Ολυμπιακού

https://v.24liveblog.com/iframe/?id=3591647396705156621

Η αποχώρηση των φιλάθλων από το γήπεδο θα γίνει, κατόπιν υπόδειξης του προσωπικού της διοργανώτριας αρχής, με τον αντίστροφο τρόπο δηλαδή οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα κατευθυνθούν στον σταθμό ΗΣΑΠ «Περισσός» ενώ της Φιορεντίνα στα λεωφορεία που θα βρίσκονται στη Λεωφόρο Δεκελείας.

Περίπου 5.000 αστυνομικοί από όλο το λεκανοπέδιο έχουν κινητοποιηθεί σήμερα για την ασφάλεια του τελικού του Conference League στις 22:00 το βράδυ το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα.

Ήδη από το βράδυ της Κυριακής οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στη σφράγιση του γηπέδου και την έρευνα όλων των χώρων του, από ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους. Παράλληλα, έχει δημιουργηθεί περίμετρος ασφαλείας στον εξωτερικό του χώρο, από τον οποίο περνούν μόνο όσοι φέρουν ειδική διαπίστευση και κατόπιν αυστηρού ελέγχου.

NEWSIT

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Exit mobile version