ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ντέιβ Γκρολ θα διαβάσει ιστορία για παιδιά βασισμένη στο «The Octopus’s Garden» των Beatles

Ο Ντέιβ Γκρολ θα διαβάσει παραμύθι βασισμένο στο τραγούδι «The Octopus’s Garden» θρυλικού αγγλικού συγκροτήματος της ροκ The Beatles σε παιδιά αυτή την εβδομάδα για ένα νέο επεισόδιο της σειράς «Bedtime Stories» στο παιδικό τηλεοπτικό κανάλι του BBC Cbeebies.
Ο αρχηγός των Foo Fighters θα διαβάσει την ιστορία, που γράφτηκε από τον Ringo Starr και περιλαμβάνει εικόνες του Μπεν Κορτ στις 8 Οκτωβρίου στο κανάλι CBeebies.
Ο Γκρολ είναι ένας ακόμη σταρ που συνεισφέρει στη σειρά, στην οποία έχουν διαβάσει ιστορίες οι τραγουδιστές Ντόλι Πάρτον, Σερ Έλτον Τζον, Μαρκ Ρόνσον και Ρόμπι Γουίλιαμς.
Οι ηθοποιοί Τομ Χάρντι, Φελίσιτι Τζόουνς, Τομ Χίντλστον και Ορλάντο Μπλουμ έχουν επίσης αφηγηθεί παραμύθια στο παρελθόν.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του CBeebies, η ιστορία που θα διαβάσει ο Γκρολ ακολουθεί πέντε παιδιά σε ένα μαγικό ταξίδι στον κήπο του χταποδιού. Το παιχνιδιάρικο χταπόδι τους οδηγεί σε μια θαυμάσια υποβρύχια περιπέτεια, κατά τη διάρκεια της οποίας παίζουν στις πλάτες χελωνών, υποδύονται τους πειρατές σε μια βυθισμένη πόλη και προστατεύονται από καταιγίδα στη σπηλιά του χταποδιού.
Η ιστορία βασίζεται στους στίχους του «Octopus’s Garden» τραγούδι του 1969 από το άλμπουμ των Beatles, Abbey Road. Ο ντράμερ Ringo Starr έγραψε το τραγούδι και έκανε τα βασικά φωνητικά.
Η ανάγνωση από τον Ντέιβ Γκρολ του «The Octopus’s Garden» είναι η πρώτη από τις ηχογραφήσεις που έκανε το κανάλι για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας. 
«Ως περήφανος πατέρας τριών παιδιών, πάντα μου άρεσε να διαβάζω ιστορίες στα παιδιά μου. Απολαμβάνω να διαβάζω αυτές τις ιστορίες για το CBeebies» ανέφερε. 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Exit mobile version