ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Υπάρχει διαφορά επιπέδου από την Ολλανδία στην Αγγλία»

 Από την ένταξη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι έναντι 39 εκατομμυρίων ευρώ, ο Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ, δεν κατάφερε να βρει θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας, καθώς εμφανίσθηκε στην αρχική 11άδα, μόλις 15 φορές στις 36 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις. 

    Αναφερόμενος στον συμπατριώτη του, ο θρύλος του ολλανδικού ποδοσφαίρου, Μάρκο Φαν Μπάστεν μίλησε στο μικρόφωνο του «Voetbal Zone», εξηγώντας ότι αυτό, οφείλεται κυρίως στην διαφορά επιπέδου που υπάρχει, ανάμεσα στην Eredivisie και στην Premier League.

    «Απλώς δεν ήταν μια έξυπνη επιλογή (σ.σ. η ένταξη του στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ). Εάν έχεις μιλήσει με την Ρεάλ Μαδρίτης και μετά πάς στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τότε στοχεύεις πολύ ψηλά. Ο Φαν Ντε Μπεκ, δεν είναι τόσο καλός γι΄ αυτό. Είναι πολύ πιό εύκολο να παίζεις «δεκάρι» στον Άγιαξ, απ΄ότι στην Ισπανία ή στην Αγγλία. Στην Ολλανδία, παίρνεις μεγάλη βοήθεια, έχεις ευκαιρίες, αλλά αυτό δεν συμβαίνει στο εξωτερικό», σχολίασε ο Φαν Μπάστεν στο ολλανδικό κανάλι «Ziggo Sport».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Exit mobile version